Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam serdecznie mam dosyć nietypowy problem.
kilka dni temu język allegro zmienił mi sie na angielki przemieniłem wszystko na polski i od tego momentu nie mam mozliwosci nadawania paczek 'inpost ' przez allegro (dpd działa opcja nadaj paczke)
w menagerze inpost konto jest podpiete wszystko niby wchodzi ale nie ma rowniez importu wysyłek wgl ..
pomocy brak sił i pomysłow juz , na dzwonienie na infolinie straciłem juz 2 dni bez zadnego skutku (2 formułki tam znaja )
w momencie kiedy daje 'nadaj paczke' przechodze normalnie do nadawania umowa inpost jakby sie sama juz wybiera tam allero inpost pobranie .. nadaje paczke i na finiszu wyskakuje komunikat (brak aktywnej umowy inpost ) umowa jest aktywna na 100%
Ok. Nie mówię że znam rozwiązanie, nie używam WzA a do menadzera Inpost Kurier używam API i działa.
kilka dni temu język allegro zmienił mi sie na angielki przemieniłem wszystko na polski i od tego momentu nie mam mozliwosci nadawania paczek 'inpost ' przez allegro
Piszesz tu, zapewne o sales center. Nie ma to nic wspólnego z Twoim problemem.
Była informacja że nie nadasz już przez WzA (wysyłam z Allegro) przesyłek na umowie własnej, nie Allegro standart. Nie ważne. Kłopot widzę tu
w menagerze inpost konto jest podpiete wszystko niby wchodzi ale nie ma rowniez importu wysyłek wgl ..
to powinno działać poprawnie. Proszę Cię, podaj mi adres strony, wklej link w którym te importy się nie pobierają. Z tego co widzę używasz tylko kuriera. Zastanawiam się czy nie logujesz do menadzera paczkomatów?
No widzisz, paczkomaty. Skąd mają się wziąć tam oferty, skoro Ty nie masz paczkomatów 🙂
Jak robić importy z Allegro to tutaj
to bez znaczenia co tam dam prosze link nawet do pobran , az tak ciemny nie jestem haha
nie ma to znaczenia . prosze link ze zmienionymi paczkami np na kurier inpost pobranie :
co masz na mysli jak robic import to tutaj? ta strona jest połączona z menagerem ?
Nadal nie rozumiem głowa mi się przegrzała . Wszystko dodane nic się nie importuje