Taka sytuacja zdarza mi się już nie pierwszy raz i jestem wściekła, delikatnie mówiąc.
Zrobiłam zamówienia na Allegro, oczywiście z jakiegoś powodu, nie można tak jak kiedyś w prosty sposób wybrać InPosta, więc paczka miała trafić do paczkomatu DHL.
Wyświetliło mi się powiadomienie, że paczka dotarła, ale nie dostałam żadnego kodu odbioru, szukałam maila z informacją - i nic. Dodzwonić się nie można ani do Allegro, ani do DHL.
Na panelu z przesyłkami wyświetla się problem z przesyłką. W szczegółach dostawy jest informacja, że przesyłka dotarła, po czym "Awaria automatu".
O poprzedniej przesyłce zostałam poinformowana dopiero wtedy, kiedy otrzymałam wiadomość, że wróciła do nadawcy.
W tym tygodniu udało mi się odebrać dwie paczki. Z dwoma innymi jest problem z awarią automatu.
Jak mam odebrać te paczki? Znowu się dowiem, że wróciły do nadawcy, bo "nie zdążyłam" ich odebrać,
@Client:41720055 podaj proszę numery przesyłek, któych dotyczy problem. Zweryfikuję sprawę.
Cześć, mam ten sam problem, nr Allegro Delivery AD028ZXMQ0 .
W Allegro jest informacja, że paczka została wydana do doręczenia, a ja nie dostałam żadnej informacji o przesyłce, czyli nie mam również kodu odbioru.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Kod odbioru dostaniesz, jak paczka dojdzie do automatu paczkowego lub punktu odbioru (w zależności gdzie miała być dostawa).
Powieliłaś kontakt z nami innym kanałem kontaktu i widzę, że podjeliśmy w tej sprawie działania, więc zachęcam kontakt w tej sprawie kontynuować mailowo.