Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich cierpliwych ludzi.
Pragnę wyrazić swoją negatywną opinię odnośnie sposobu dostarczania przesyłek poprzez współpracę allegro oraz DHL. To sprawa na kiepską komedie.
Zamówiłem worek soli kilka miesięcy temu 25kg domyślnie zawsze miałem paczkomat inpost zdziwiłem się ze zostało to zamienione na paczkomat DHL. W tamtej chwili było to dla mnie bez znaczenia. Paczka dotarła bez problemów.
Zamówiłem dwa dni temu ponownie sól u tego samego sprzedawcy do tego samego domyślnie ustawionego przez allegro paczkomatu DHL. I tym razem okazuje się że nagle z paczką jest jakiś problem cierpliwie czekam do wieczora ale status jak był od godzin porannych doręczeniu tak do 23 nic się nie zmieniło. Rano okazuje się że paczka opóźniona. Dzwonię na infolinię DHL oni nic nie wiedzą. Dzwonię do allegro dowiaduje się że paczkomat nie przyjmuje paczek powyżej 20 kg 🤣. Pytam się a co nagle się skurczył? Jakiś czas temu zamawiałem sól i nie było problemów a teraz nagle jest problem. Oni mi nic nie poradzą przesyłka zostanie zwrócona do nadawcy. Ja się pytam jakim trzeba być ograniczonym umysłowo żeby wymuszać na sprzedających wstawiania możliwości dostawy która na starcie spisana jest na porażkę. Nadmienię że skoro paczkomat rzekomo jest za mały to po jaką cholere istnieje możliwość wysyłki na ten paczkomat. Sprzedający oczywiście nie jest winny tylko allegro które wymusza **piiip**yczne restrykcje. Odradzam wszystkim korzystania z tej formy dostarczania. Inpost nigdy nie odwalił takiej akcji. Sprawą powinni zająć się ludzie którzy myślą i potrafią zrozumieć że takie zachowania dramatycznie odbijają się na wizerunku. Nie polecam 🫤🫤🫤🫤🫤.