anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapytanie do Allegro

glus70
#7 Wielbiciel

Mam pytanie czy mam zerwać współpracę z allegro z przyczyn oczywiście allegro. Ponieważ od dłuższego czasu kupując dany towar jest wypisana dostawa INPOST ,ale gdy wejdę na stronę po zakupie to inpostu już nie ma i muszę brać co jest. Przesyłka się spużnia no i nie po drodze.  Tak więc  mogę sądzić że ALLEGRO specjalnie wpuszcza nas w maliny i nas oszukuje. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@glus70 jeżeli InPost jest widoczny w ofercie jako jedna z metod dostawy będziesz miał możliwość jej wyboru. Po przejściu do formularza dostawy i płatności przy sekcji [dostawa] kliknij [zmień], jeżeli metoda InPost nie jest widoczna kliknij [zobacz wszystkie na mapie] a następnie [filtruj punkty] i zaznacz metodę [InPost]. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

glus70
#7 Wielbiciel

Pni mnie bierze za laika ale naprawdę naciskałem w każdą możliwą sytuację i nic. Jak INPOSTU nie ma tak nie ma. Ja tylko zgłaszam.

oznacz moderatorów

la_nika

@glus70 sprawdziłam ostatnie zamówienie na Twoim konice, gdzie wybrana dostawa to Allegro Delivery, chociaż inne metody dostawy (np. InPost) były możliwe do wyboru. 
Poniżej pokazuję jak można to wyklikać na formularzu dostawy i płatności, może się przyda przy kolejnych zakupach. 

la_nika_0-1765482613201.png

la_nika_1-1765482684035.png

la_nika_2-1765482740880.png

la_nika_3-1765482803292.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

glus70
#7 Wielbiciel

A nie można tak jak było kiedyś zaznaczasz INPOST przy KUPUJĘ wyświetla się Inpost  a nie że trzeba szukać baaaaardzo głeeeeeeboko i wtedy są problemy.  

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@glus70 nie można , bo znudzony i wk....y ostatecznie Masz zatwierdzić wybór Delivery 

oznacz moderatorów