Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Perę tygodni temu kurier przerzucił paczkę przez furtkę, która oczywiście rozwaliła się!!!
Byłam miłą i lojalną w obec kuriera. Zgłosiłam problem, ale też poinformowałam że nie potrzebuję żadnych konsekwencji dla człowieka, tylko pouczanie by więcej tak nie robił!
W zeszłym tygodniu kolejny raz miałam nieprzyjemność zamówić z tą dostawą. Paczka musiała być w środę, ale otrzymałam wiadomość o opóźnieniu!! Paczka parę dni czekała w sklepie na odbiór!!!!! Przyszedł piątek z wiadomością że dziś paczka będzie! Paczka z karmą dla pisklęt od 1 dnia, które wyszły z inkubatora w sobotę rano! W niedzielę była już potrzeba w tej karmie!
Ale!!, w piątek rano była i druga wiadomość: paczka zwrócona do nadawcy!! Beż wyjaśnień!! Siedzę w domu i czekam, i nagłe taki SMS!!
Okazało się że ktoś uszkodził paczkę!! Nikt nie kontaktował się ze mną!! Allegro nie odpowiadało na maiły od piątku do dzisiaj, a dzisiaj tylko przepraszam i masz 20 monet!?!! Odkupić się próba?? Za pisklęt rasowych Barnevelder?!?!!
Niestety, karmiłam małych gotowanym jajkiem, ale nie każde piskle potrafi przelyknąć !! Dwa pisklaczki nie przeżyły!!
[edycja]
Pań Bóg na pewnie im załatwi!!!
@Client:43785857 rozumiem, że sytuacja jest naprawdę trudna i frustrująca. Zachęcam Ciebie do złożenia reklamacji w odpowiedzi na maila w zgłoszeniu nr 51786134. Sprawa trafi do osoby mającej więcej narzędzi na podjęcie odpowiednich czynności.
Przepraszam i mam nadzieję, że podobna sytuacja nie będzie miała miejsca.