anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One nie polecam

Client:43785857
#1 Nowicjusz#

Perę tygodni temu kurier przerzucił paczkę przez furtkę,  która oczywiście rozwaliła się!!!

Byłam miłą i lojalną w obec kuriera. Zgłosiłam problem, ale też poinformowałam że nie potrzebuję żadnych konsekwencji dla człowieka,  tylko pouczanie by więcej tak nie robił! 

W zeszłym tygodniu kolejny raz miałam nieprzyjemność zamówić z tą dostawą.  Paczka musiała być w środę,  ale otrzymałam wiadomość o opóźnieniu!! Paczka parę dni czekała w sklepie na odbiór!!!!! Przyszedł piątek z wiadomością że dziś paczka będzie! Paczka z karmą dla pisklęt od 1 dnia,  które wyszły z inkubatora w sobotę rano! W niedzielę była już potrzeba w tej karmie!

Ale!!, w piątek rano była i druga wiadomość: paczka zwrócona do nadawcy!! Beż wyjaśnień!! Siedzę w domu i czekam, i nagłe taki SMS!!

Okazało się że ktoś uszkodził paczkę!! Nikt nie kontaktował się ze mną!! Allegro nie odpowiadało na maiły od piątku do dzisiaj,  a dzisiaj tylko przepraszam i masz 20 monet!?!! Odkupić się próba?? Za pisklęt rasowych Barnevelder?!?!! 

Niestety, karmiłam małych gotowanym jajkiem, ale nie każde piskle potrafi przelyknąć !!  Dwa pisklaczki nie przeżyły!!

[edycja]

Pań Bóg na pewnie im załatwi!!!

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:43785857 rozumiem, że sytuacja jest naprawdę trudna i frustrująca. Zachęcam Ciebie do złożenia reklamacji w odpowiedzi na maila w zgłoszeniu nr 51786134. Sprawa trafi do osoby mającej więcej narzędzi na podjęcie odpowiednich czynności.

Przepraszam i mam nadzieję, że podobna sytuacja nie będzie miała miejsca.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów