Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z paczkomatu w Łodzi przy ul. Lermontowa 10A odebrałam przesyłkę która najwyraźniej została zamieniona z moją. Jak mam odzyskać swój towar i zwrócić cudzy.
@JB-allegro napisać do allegro, podać dane paczki i poczekać 30 dni na odpowiedź reklamacyjną 😄
@JB-allegro jeżeli jest to przesyłka Allegro One zadzwoń na naszą linię: 616 306 886. Doradca pomoże w sprawie błędnej przesyłki.
Cudzą paczkę , zgodnie ze wskazówkami, oddałam do paczkomatu. Nadal czekam na swoją przesyłkę.
@JB-allegro dziękujemy! Jeśli będziesz potrzebowała wsparcia do swojej przesyłki daj znać - pomożemy!
Podobno analizowane są nagrania z paczkomatu aby sprawdzić kto odebrał moja przesyłkę. Niecierpliwie czekam na informację.
@JB-allegro sprawdziłem i potwierdzam - badamy temat. Proszę o cierpliwość, odpowiedni zespół wróci do Ciebie mailowo.
Dzień dobry, jak Allegro zamierza rozwiązać sprawę zagubionej mojej przesyłki? Zamówienie nr 48785790-1479-11f0-8a8d-2da6234dacdc z 08. 04. 2025 od Leggins Power.
Dzień dobry @JB-allegro! Bardzo przepraszam, że jeszcze nie otrzymałaś odpowiedzi w tej sprawie. Poprosiłam o jak najszybszą weryfikację i kontakt z Tobą w korespondencji e-mail (nr sprawy 50827581).
@JB-allegro spokojnie dopiero 7 dni minęło 😛
Kupujący odebrał nie swoją paczkę i Allegro kazało czekać 30 dni - bo po takim czasie uznaje przesyłkę za zaginioną. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie szybciej.