Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Serdecznie dziękuję 🙂
@Client:35415556 pewnie! Nie ma sprawy 🙂 Przedłużyliśmy,y odbiór do jutra do 23:00 dla bezpieczeństwa.
Cześć. Mógłbym prosić o przedłużenie odbioru przesyłki ALE000091463E5B do południa w sobotę?
Pierwotnie miała zostać doręczona dopiero jutro, więc miałem się wyrobić. Niestety, byliście zbyt szybcy stąd moja prośba.
@kwiartur przedłużone zgodnie z Twoją prośbą 🙂
Dziękuje 🙂
Dzień dobry,
Mógłbym prosić o przedłużenie odbioru przesyłki ALE00008EE63C79 do godz. 20?
Czas odbioru paczki już minął, ale być może jest taka szansa.
Dzień dobry @Metalslave1985! Udało się 🙂 Przesyłka poczeka na odbiór do 20:00.
SUPER!
Dzięki wielkie, @Allegro_One
@Allegro_One Czy w aplikacji powinienem widzieć nowy termin odbioru? Pytam, ponieważ termin jest niezmieniony.
@kwiartur nie, termin odbioru w aplikacji się nie zmienia, ale kurier nie wyjmie przesyłki ze skrytki wcześniej 🙂
Dzień Dobry,
Czy mogłabym prosić o przedłużenie odbioru przesyłki ALE000090046899 do dnia jutrzejszego ?
@nat332 widzimy, że termin został już zmieniony i możesz odebrać przesyłkę do jutra do końca dnia.
Tak, kontaktowałam się przez czat. Dzięki
Dzień dobry proszę o przedłużenie terminu do piątku 18.00 ALE00008FB90F73 dziękuję
@jondal1 przedłużone, zgodnie z życzeniem 👍
Dzień dobry, proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A000D9NNK7 do piątku godz. 20:00.
Dziekuje
@Client:40418296 Cześć, gotowe.
Dobry wieczór, Bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki do końca dnia do czwartku 18 maja, dziękuję.
ALE00009083BBBC