Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Dzień dobry @la_nika , proszę o przedłużenie przesyłki A001OQ7TG0 do końca dnia dzisiejszego. Dziękuję!
Dzień dobry, proszę o przedłużenie przesyłki A001OQ7TG0 do końca dnia dzisiejszego. Dziękuję!
Dzień dobry @pooh90 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Paczka została wysłana wcześniej niż zapowiadano (miała być na początku marca) i jestem obecnie poza domem. Koleżanka która miała odebrać paczkę nie dotarła.
Czy mogę prosić o przedłużenie paczki najlepiej do niedzieli (kiedy wracam).
Numer przesyłki:
@Client:50381932 maksymalnie mogłam przedłużyć czas na odbiór tej paczki do soboty do końca dnia. Ale w niedzielę kurierzy One nie pracują, więc będziesz mogła ją odebrać w niedzielę.
Proszę o przedłużenie przesylki
A001OI9DJ4
@gryf_lir proszę! Przedłużyłam czas na odbiór paczki.
Dzień dobry,
Czy można prosić o przedłużenie o 5h odbiór paczki A001OR3KH5?
Dzień dobry @Orejdo proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dziękuje!
Witam!
Czy mógłbym prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki o numerze zamówienia: f7dc9830-f094-11ef-a7cc-a505807eeb58, do dnia 02.03.2025?
Z góry dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia!
Dzień dobry @Bieluszkin! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór przesyłki z tego zamówienia.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie do końca soboty odbioru z paczkomatu przesyłki o numerze A001P0UUE4?
Dzień dobry @panbg94! Możesz odebrać tę przesyłkę do soboty do końca dnia.
Czy można poprosić o przedłużenie paczki A001OY9U34
Dzień dobry,
czy mogę prosić o przedłużenie możliwości odbioru przesyłki A001OUA9I5 o 48 godzin?
Pozdrawiam serdecznie!
Dzień dobry @Client:37756348! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie do końca soboty odbioru z Allegro Box przesyłki A001P2RVX4?
pozdrawiam i z góry dziękuję 🙂
Marcin
@MKM-17 czas na odbiór przesyłki przedłużony według prośby 🙂
Dziękuję :))