anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie złożyć skargę na punkt w którym odbierasz przesyłkę Allegro One?

Krissu79
#7 Wielbiciel

IMG_20251230_155306555_HDR.jpg

IMG_20251230_155303079.jpg

IMG_20251230_155258511_HDR.jpg

Temat: Skarga na funkcjonowanie punktu odbioru – ul. Józefa Bema 18, Kędzierzyn-Koźle
Chciałbym złożyć skargę na funkcjonowanie punktu odbioru pod adresem ul. Józefa Bema 18 w Kędzierzynie-Koźlu. Gdybym wiedział, jak przebiegać będzie obsługa w tym miejscu, nigdy nie zdecydowałbym się na wybór tej lokalizacji.
Straciłem mnóstwo czasu oraz środki na połączenia z infolinią, aby w ogóle odnaleźć punkt. Informacja w serwisie Allegro o dostępności 24/7 jest całkowicie błędna – sklep jest czynny w ograniczonych godzinach (pon.–pt. 9:00–18:00, sob. 9:00–13:00). Co więcej, budynek nie posiada żadnego oznaczenia informującego o punkcie odbioru, co wprowadza klientów w błąd (pod tym samym adresem znajduje się automat Orlen Paczka).
Obsługa klienta również pozostawia wiele do życzenia. Mimo wielokrotnego podjeżdżania pod sklep, pracownik widzący moje trudności nie wykazał żadnego zainteresowania. Dopiero po ponownym wejściu do środka i szczegółowych pytaniach dowiedziałem się, że to właśnie tutaj mogę odebrać przesyłkę, choć nawet wtedy ekspedientka sprawiała wrażenie niepewnej.
Proszę o pilną aktualizację danych dotyczących godzin otwarcia oraz poprawę oznaczenia punktu, aby zaoszczędzić innym użytkownikom podobnych problemów.  
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Krissu79 

Dziękuję za informację i przepraszam za niedogodności, przekazałem Twoją skargę do odpowiedniego zespołu.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów