anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dlugo jedzie paczka allwgro one box

ogur1987
#7 Wielbiciel#

Witam kupiłem przedmiot na allegro lokalnie dnia 16 kwietnia. 17 sprzedający nadal przesyłkę która do dnia dzisiejszego 19 kwiecień ma status nadana. Kiedy mogę spodziewać się dostawy ? Nr. Przesyłki A001YXVQ85

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @ogur1987, w okresie przed i w trakcie świątecznym czas dostawy przesyłek może się wydłużyć. Paczka powinna dotrzeć do Ciebie w przyszłym tygodniu.
Jednak, jeśli się tak nie stanie, daj proszę znać, a pomożemy 😉
Wesołych świąt!

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

ogur1987
#7 Wielbiciel#

Tak więc proszę o pomoc ponieważ dziś jest dzień roboczy A paczka jak przed świętami nadal tkwi w paczkomacie. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @ogur1987. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@MiMary Zapomniałaś o wklejce , Śmiało !!.... ja zacznę , a Ty dokończ

,,to wyjątkowa sytuacja ....

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@ogur1987, już interweniowaliśmy w tej sprawie i jesteśmy w kontakcie z oddziałem realizującym zlecenie. Dalsze informacje otrzymasz w zgłoszeniu mailowym 51020458, gdy tylko poznamy szczegóły.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#18 Luminarz#

@ogur1987 

Regulaminowo do trzech dni roboczych pod warunkiem nadania do godziny granicznej (12:00).
Czyli dla tej przesyłki termin doręczenia upływa 24 kwietnia (potem przesyłka stanie się opóźniona).

oznacz moderatorów

ogur1987
#7 Wielbiciel#

Nie no super co mnie interesuje kiedy paczka będzie miała status opóźniona. Od 17 kwietnia status przesyłki jest jako nadany. Dla mnie to jest śmiech na sali żeby kurier nie był wstanie wyciągnąć jej z paczkomatu. Inne paczki zamawiane dzień po już są u mnie a tu to jakiś żart. 24 ma niby być u mnie jak na razie wygląda to bardzo nieprofesjonalne i ostatni raz bede korzystac z tego typu przesylki. 

oznacz moderatorów