Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moja przesyłka Allegro została do mnie wysłana 3 marca. Dzień później, z powodu braku miejsca w paczkomacie wróciła do oddziału. Spodziewałem się, że dotrze do mnie dzisiaj 5 marca. Jednak nie, wróciła znowu do oddziału i kurier nie podjął nawet próby dostarczenia paczki.
W jaki sposób mogę złożyć oficjalna skargę na Allegro, żądaniem zwrotu kosztów przesyłki?
@XLord71 no co Ty , łonik musi nabrać mocy urzędowej , kto to widział żeby dotarł do klienta w 2 dni ? Zaczekaj spokojnie jak mocno zapragniesz paczki ...tak po ok. tygodniu pomału ruszy w dalszą drogę . Regulaminowo mają 3 dni nie licząc dnia , w którym został nadany , tak ,że spoko ..mają jeszcze czas .
@mdrogeria A po tygodniu idziesz w końcu do zielonomatu, otwierasz, a tam... powietrze.
@fox_paws świeże powietrze teraz na wagę złota ,a jakie w łonikach? może i dobre bo ,,eko ,,
@mdrogeria Raczej zgniłe
@XLord71 a wiesz że zgodnie z regulaminem mają 3 dni robocze 😄
Regulaminowo mają trzy dni robocze, pod warunkiem nadania do godziny granicznej (dla nadania w punkcie lub automacie jest to 12:00). Dzisiaj jest dopiero 5 marca, więc termin jeszcze nie upłynął.
Ps. Za opóźnienie powyżej terminu gwarantowanego przysługuje zwrot opłaty x2.