Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moja przesyłka miała dotrzeć dziś do punktu (zamówiłam wczoraj z dostawą na dziś), kręciłam się w okolicy, żeby czekać aż kurier zawita do zielonego boxa.
...a teraz widzę, że przesyłka ma status "Problem z przesyłką", żadnego dodatkowego info, w pełnych informacjach trackingowych: "Przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału" @Allegro_One? Co to w ogóle znaczy i kiedy dostanę przesyłkę? Nie otrzymałam żadnej wiadomości email że jest jakikolwiek problem.
Nr przesyłki: A001ZFIHH0
Cześć @paperinik, zgłosiłem sytuację z Twoją paczką do odpowiedniego działu. Czekam na odpowiedź i więcej informacji 😉
Dzięki! 🙂
Allegro One ma regulaminowy termin doręczenia przesyłki do trzech dni roboczych. Przesyłka została nadana we wtorek 22 kwietnia, czyli powinna zostać doręczona do piątku 25 kwietnia.
Na chwilę obecną, przesyłka procesowana jest terminowo.
@paperinik, otrzymałem informację, że kontaktujemy się w tej sprawie z DPD. Jak otrzymamy odpowiedź zwrotną, skontaktujemy się z Tobą mailowo 🙂
Śliczne dzięki ponownie. Mam mail od allegro. Czekam 🙂
To standard - nie czytasz nic o przesyłkach Allegro One?
Zamawiam z tą formą regularnie i nigdy nie było problemów, ale o ile zupełnie rozumiem inny termin dostawy to nie wiem co oznacza „problem z paczką” a na forum ludzie pisali, że zepsuty automat itp. Ja takich informacji nie widzę, więc zwyczajnie chcę się dowiedzieć o co chodzi 🙂