Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W czorsj wieczorem złożyłem reklamacje . Ale do tej pory nie dostałem informacji z potwierdzeniem złożenia jej. Jak długo mam czekać? Czy ponowić reklamację?
@wisien1984 W jaki sposób złożyłeś reklamację?
Po przez email
@wisien1984 Możesz spróbować napisać do sprzedającego przez Centrum Wiadomości: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci
Jeśli ponownie nie otrzymasz odpowiedzi, to daj znać.
I tu jest pies pogrzebany ponieważ to jest problem allegro. W dużym skrócie nadalem zwrot (allegro one box)do sprzedającego 13.09 rano. Wieczorem paczka już była w oddziale doreczenia i po dziś dzień sprzedający jej nie otrzymał.dzwonilem na pomoc allegro nic nie załatwili, napisałem maila obiecali sprawa się zająć , wczoraj zgłosiłem reklamacje usługi i nawet nie mam potwierdzenia czy zgłoszenie jest przyjęte . Eh
@wisien1984 Sprawdziłam to i mamy Twoje zgłoszenie w systemie, zatem proszę o cierpliwość. 🙂
Dziękuję za szybką odpowiedź
Pozdrawiam
@wisien1984 nie musisz dostać potwierdzenia złożenia reklamacji. Sprawdź w regulaminie Allegro One Box jaki jest czas na ustosunkowanie się Allegro do reklamacji, (podejrzewam że dali sobie ze 30 dni), jeżeli w tym czasie nie dostaniesz odpowiedzi, to reklamacje uznaje się za zasadną.
Reklamację muszą przyjąć, mogą ją tylko uznać albo nie. Zachowaj maila ze zgłoszeniem.