anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieodebrane paczki Allegro One Box DPD

mixjusand
#7 Wielbiciel#

W piątek 9.05 oraz w poniedziałek 12.05 z samego rana nadałam paczki w zielonym automacie allegro (wybrana dostawa allegro one box DPD). Paczki do tej pory nie zistały odebrane przez kuriera. Od poniedziałku próbuje próbuję załatwić tą sprawę zarówno przez chat allegro jak i przez infolinię allegro one ale jedyną odpowiedzią jest "prosimy o cierpliwość" a paczki jak zalegały tak nadal zalegają w tym automacie? Miał ktoś podobną sytuację. Co robić?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

gdvorek
Moderator
Moderator

@mixjusand podaj proszę nry przesyłek - zweryfikuje to.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@gdvorek 

Od poniedziałku próbuję załatwić tą sprawę zarówno przez chat allegro jak i przez infolinię allegro one ale jedyną odpowiedzią jest "prosimy o cierpliwość"

________
Κώστας
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@kostas11 posiadam umiejętność czytania ze zrozumieniem, wiem co napisał @mixjusand. Napisałem z prośbą o nry przesyłek, wtedy zweryfikuję to.

Nie znam tych statystyk o których piszesz natomiast nad każdym takim przypadkiem się pochylamy i weryfikujemy go, nie zostawiamy Was bez wsparcia.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@gdvorek tylko po co dublować zgłoszenia, skoro działa już infolinia i chat, dołożysz im kolejne zgłoszenie, chyba że na forum pod publikę szybciej to rozwiązujecie 🙂

A Twoja odpowiedź będzie, zajmujemy się tą sprawą czekaj na odpowiedź mailową 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@kostas11 jeśli dostaje sygnał, że na infolinii i czacie nie została udzielana pomoc i sytuacja się nie zmienia to weryfikuję to i staram się pomóc. Myślę, że to słuszne z mojej strony.

Jaka będzie moja odpowiedź zobaczymy, obecnie weryfikuję sprawę.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

mixjusand
#7 Wielbiciel#

Tonący brzytwy się chwyta... Może w końcu ktoś pomoże mi rozwiązać ten problem jak będę próbował różnymi kanałami...

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@mixjusand otrzymałem informację, że w Twoim zgłoszeniu nr 51604920 kontaktujemy się z oddziałem i prosimy o pilne wyjaśnienie sytuacji. Najmocniej przepraszam za niedogodności, wrócimy do Ciebie z odpowiedzią, proszę jeszcze o chwilę cierpliwości.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

mixjusand
#7 Wielbiciel#

Tylko niestety to wyjaśnianie trwa od poniedziałku a paczki jak zalegały tak nadal zalegają. Naprawdę ciężko mi zrozumieć że to tak duży problem. Przecież dokładnie wiadomo w którym są automacie. Numery ich są również znane.. Do tej pory tego typu paczki nadawałem w sklepie spożywczym i nigdy nie było najmniejszych problemów. Pierwszy raz skorzystałem z urządzenia przeznaczonego tylko do tego celu i takie kwiatki wychodzą... Masakra...

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@mixjusand rozumiem i widzę, że zgłoszenie jest przez nas konsultowane z oddziałem. Intensywnie działamy, żebyś jak najszybciej dostał odpowiedź. Proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

mixjusand
#7 Wielbiciel#

Numery paczek podawałem już kilkukrotnie na czacie oraz infolinii. Bardzo proszę:

A00227VHY5
A0022ETTL8
A0022EX8N2

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@mixjusand dziękuję - weryfikuję to, wrócę do Ciebie z informacją.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mixjusand 70 % forum jest na temat problemów z Allegro Delivery 😄 

Co robić, poinformować klientów żeby następnym razem przemyśleli wybór przewoźnika 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#14 Krzewiciel#

@kostas11 problem jest taki, że na siłę chcą żebyś nadał niektórzy ludzie lecą od razu po ostatnim zamówieniu i nawet nie weryfikują kuriera...

wiem bo prywatnie ostatnio zamawiałem i wciskali mi od razu allegro one 😄 

oznacz moderatorów