Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Wygenerowałem wczoraj kod nadania przesyłki, natomiast ta czynność została poprzedzona komunikatem o błędzie "Oups, coś poszło nie tak" (czy coś w tym stylu). Kod został wygenerowany więc napisałem go na etykiecie i przykleiłem do przesyłki. Niestety już rano przeżyłem pierwsze rozczarowanie - nie mogę nadać tej paczki przez paczkomaty Inpost - po szybkiej analizie okazało się, że z jakiegoś powodu muszę nadać to przez punkt Allegro One, choć wystawiając ogłoszenie zaznaczyłem tylko Inpost. Po pracy kolejne rozczarowanie - w punkcie Allegro One także nie mogę nadać paczki bo system nie rozpoznaje Kodu nadania. Klient oczekuje na paczkę, prośba o pomoc.
Do informacji - wskoczył mi taki punkt nadania (cokolwiek to znaczy, bo mieszkam w Rzeszowie):
Allegro One Box AL001KNS
Grunwaldzka 66
33-330 Grybów
Pozdrawiam,
Adam
@saddam_1985 przesyłki Allegro One Box możesz nadać tylko w automacie paczkowym, w Rzeszowie nie ma automatu paczkowego, najbliższe One Boxy są w Tarnowie.
W takiej sytuacji jeśli nie chcesz jechać do najbliższego Boxa, możesz skontaktować się z kupującym, zwrócić mu wpłatę udostępnić ofertę jeszcze raz tylko z opcją dostawy Allegro Paczkomaty InPost, kupujący kupi ponownie, nadasz paczkę w paczkomacie lub nadasz przesyłkę samodzielnie poza Allegro (będzie to droższe, niż dostawa opłacona przez kupującego).
Sami nie oddajemy opcji dostawy do ofert sprzedających, jednak obie dostawy Allegro Paczkomaty InPost i Allegro One Box są domyślnie włączone, więc być może nie odznaczyłeś Allegro One Box podczas wystawiania oferty.
Problem w tym że dokładnie tak zrobiłem i za 1 razem - jaką mam gwarancję że znowu paczkomat Inpost w magiczny sposób nie stanie się punktem Allegro One ? 😄
To są dwa różni przewoźnicy, oni się nie zamieniają.
Wiem o tym, ale wystawiając przedmiot na sprzedaż zaznaczyłem tylko dostawę Allegro paczkomaty Inpost.