anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pay limity

Bartolini666
#7 Wielbiciel

Witam. Ja nie wiem jaka jest polityka serwisu i jaki ma cel. Jestem użytkownikiem od ponad 22lat, nigdy nie miałem zaległości w płatnościach na raty itp. a teraz mam tylko do wykorzystania w allegro pay 950zł, wcześniej miałem 7000zł i zostało to pomniejszone, ciekawe czemu? Chciałem wziąć laptopa na raty i nie mogę... jaka jest tego przyczyna?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zasłaniają się bikami itp. Ale tak szczerze mówiąc to po mojej historii w pay domyślam się ,że liczy się tylko jedno - ilość zakupów. Nie kwota tylko ilość transakcji. Czy przypadkiem po ostatnich zmianach nie zacząłeś dużo mniej kupować?

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

Bartolini666
#7 Wielbiciel

No właśnie nie, zakupy robię z tą samą częstotliwością, ciuchy, kosmetyki i zamówienia zbiorowe w allegro pay. No nic, widocznie polityka firmy zakłada zmniejszenie zysku z prowizji, za dużo zarabiają widocznie 😉

oznacz moderatorów

Bartolini666
#7 Wielbiciel

Jeśli chodzi o bik, to mam czyściutko, żadnych zaległości nie miałem i nie mam.

oznacz moderatorów

Bartolini666
#7 Wielbiciel

Po co ta strona "społeczność" istnieje, skoro pracownicy allegro się tu nie udzielają i nie rozwiązują problemów użytkowników? Chyba, że allegro zatrudnia debili, którzy nie ogarniają?

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

Nie porównuj Moderatorek do siebie.
Nie oznaczyłeś ich w poście, ale oczekujesz, że zauważą Twojego posta. prych

oznacz moderatorów

Bartolini666
#7 Wielbiciel

Panie Clientxxxxxxxxx ostygnij i nie patrz na innych przez pryzmat własnej osoby, bo dupka Ci pęknie 😉

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Tylko nie płacz, przecież zawsze byli, są i będą wszędzie równi i równiejsi, oddam Ci swój. 😛

oznacz moderatorów

Bartolini666
#7 Wielbiciel

Nie płaczę. Już kupiłem gdzie indziej. Raty 0% i bez łaski, a nie opłaty tak jak tu mimo, że ma się smart.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Bartolini666 zapomniałeś oznaczyć moderatorki 😆 więc się nie pojawiły. Ale widzę, że rozwiazałeś problem. Allegro to nie cały świat ja ostatnio też coraz częściej kupuje w innych sklepach ale to związane jest z cenami.

oznacz moderatorów