Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Ja nie wiem jaka jest polityka serwisu i jaki ma cel. Jestem użytkownikiem od ponad 22lat, nigdy nie miałem zaległości w płatnościach na raty itp. a teraz mam tylko do wykorzystania w allegro pay 950zł, wcześniej miałem 7000zł i zostało to pomniejszone, ciekawe czemu? Chciałem wziąć laptopa na raty i nie mogę... jaka jest tego przyczyna?
Zasłaniają się bikami itp. Ale tak szczerze mówiąc to po mojej historii w pay domyślam się ,że liczy się tylko jedno - ilość zakupów. Nie kwota tylko ilość transakcji. Czy przypadkiem po ostatnich zmianach nie zacząłeś dużo mniej kupować?
No właśnie nie, zakupy robię z tą samą częstotliwością, ciuchy, kosmetyki i zamówienia zbiorowe w allegro pay. No nic, widocznie polityka firmy zakłada zmniejszenie zysku z prowizji, za dużo zarabiają widocznie 😉
Jeśli chodzi o bik, to mam czyściutko, żadnych zaległości nie miałem i nie mam.
Po co ta strona "społeczność" istnieje, skoro pracownicy allegro się tu nie udzielają i nie rozwiązują problemów użytkowników? Chyba, że allegro zatrudnia debili, którzy nie ogarniają?
Nie porównuj Moderatorek do siebie.
Nie oznaczyłeś ich w poście, ale oczekujesz, że zauważą Twojego posta. prych
Panie Clientxxxxxxxxx ostygnij i nie patrz na innych przez pryzmat własnej osoby, bo dupka Ci pęknie 😉
Tylko nie płacz, przecież zawsze byli, są i będą wszędzie równi i równiejsi, oddam Ci swój. 😛
Nie płaczę. Już kupiłem gdzie indziej. Raty 0% i bez łaski, a nie opłaty tak jak tu mimo, że ma się smart.
@Bartolini666 zapomniałeś oznaczyć moderatorki 😆 więc się nie pojawiły. Ale widzę, że rozwiazałeś problem. Allegro to nie cały świat ja ostatnio też coraz częściej kupuje w innych sklepach ale to związane jest z cenami.