Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
W poniedziałek (11.08) wieczorem osoba (Client: 101438732) aktywowała konto Allegro Pay z mojego polecenia:
https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v6/ef2ed581-3454-43b1-9446-3f46f1b579ed
natomiast do tej pory żadne z nas nie dostało kuponów. Kiedy można się takowych spodziewać?
@Qpidyn1916 dodaliśmy już brakujące kupony do Waszych kont.
Witam,
również do dnia dzisiejszego nie otrzyamałem kupon za polecenie Allegro Pay:
https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v6/67ad359c-f52a-4aba-a898-d3a49e7f7e3d
Kiedy (ja oraz osoba polecona) otrzymamy kupony?
@bili_86 podaj mi proszę login osoby, której poleciłeś Allegro Pay.
Hola Ola! 🙂
login osoby poleconej to: deutsch5
@bili_86 dzięki! Weryfikuję brak kuponu na waszych kontach. 😊
Czesc! @Sa_nova
Wiadomo jaki jest postep w sprawie?
@bili_86 kupon jest już na Twoim koncie oraz u osoby, którą poleciłeś. 😊
Dzień dobry
Polecony z mojego linku uruchomił allegro Pay ale mimo to, ani ja ani osoba polecona nie otrzymała nagrody. Proszę o weryfikację
Nick polecającego pizarro0612
Client id poleconego 101046108
Pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ coś wiadomo w mojej sprawie?
@pizarro0612, wyjaśniamy tę sprawę. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją dostanę.
@MiMary tam jeden z kolegów powyżej dobrze pisze, wiem że to nie Wasza wina, ale generalnie przydałaby się tu jakaś automatyzacja na styl poleceń w Allegro Share.
Łącznie miałem 3 polecenia i do tej pory żadnego kuponu. Wiem, że wyjaśniasz moją sprawę i dziękuję bardzo, ale ewidentnie coś w tej promocji poszło nie tak. Bo zbyt wiele osób ma ten sam problem.
Cześć, @pizarro0612. Przypisaliśmy już kupony!
Cześć, zgadza się, polecony również ma, ogromne dzięki za pomoc!
Witam, skorzystałem z programu polecenia kumpel założył allegro pay ale nie dostaliśmy kuponów, o co może chodzić? czy przychodzą po czasie?
Witam. Ten temat mnie tu sprowadził, ponieważ też nie dostałem bonusa
@Kevin19999 @ARUS123 żebyśmy mogli to sprawdzić, poproszę o loginy kont, które poleciliście.
Jego Client:61755416
moj Kevin19999
@Kevin19999 dziękuję. Twoje konto również sprawdzimy i wrócę do Was z informacjami.