Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro Pay to zakup na raty więc....🤔
Ale dane na karcie są inne jak moje a więc lipa ?
Lipa.
@Client:86766425 A jakie ma znaczenie jak jest spłacany kredyt i kto płaci < TY go bierzesz i Ty odpowiadasz > płatności mogą być wykonywane w dowolny sposób > kartą, przelewem, płatnością na poczcie czy w banku > ważne aby były terminowo dokonywane.
@Client:86766425 Takie pytanie nie ma sensu. Możesz mieć w portfelu wiele różnych kart, swoją, cioci Frani i na przykład żony, lub męża....
Żeby uczestniczyć w Allegro Pay musisz przede wszystkim mieć zweryfikowane konto Allegro a tam ważne jest konto bankowe a nie karta.
@br. W sklepie lepiej nie płacić cudzą kartą > jak kasjerka zobaczy, że na karcie jest Małgosia, a płaci Jaś > to się może źle skończyć > przez internet nie ma to znaczenia > chyba, że bank zażąda kodu 3D-Secure wysyłanego na telefon przypisany do konta powiązanego z kartą
@LEW433 Znowu piszesz bzdury > to nie lipa tylko baobab
@Ziolko39 Nie dawaj karty kasjerce do ręki !!!
Karta służy do płacenia, nie do oglądania...🙄
Chyba nie do końca autor napisał do czego ta karta ma służyć.
@LEW433 Masz rację > napisał to tak, że wszyscy wiedzieli o co chodzi tylko mały kiciuś nie🤣
@br. Kasjerka ma prawo sprawdzić czy płacisz swoją kartą > nie okażesz to wezwie ochronę.
Miałem taką sytuację w markecie > na szczęście była ze mną właścicielka karty.
@Ziolko39 No to masz szczęście, ale to jest sygnał że już się na tobie poznali... 😂
Zmień sklep a może nawet okolicę...
@br. Ale zdjęcia mi nie zrobili, i nie powiesili na ścianie płaczu.😌
I tu nie do końca się zgodzę. Jak na karcie będzie Jaś, a płacić będzie Małgosia to kasjerka nic nie powie xD