anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę korzystać z allego pay kiedy karta kredytowa nie jest zarejestrowana na mnie lecz na mojąPa

Client:86766425
#7 Wielbiciel#
  •  
oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

LEW433
#21 Demiurg#

Allegro Pay to zakup na raty więc....🤔

oznacz moderatorów

Client:86766425
#7 Wielbiciel#

Ale dane na karcie są inne jak moje a więc lipa ? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Lipa.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:86766425 A jakie ma znaczenie jak jest spłacany kredyt i kto płaci < TY go bierzesz i Ty odpowiadasz > płatności mogą być wykonywane w dowolny sposób > kartą, przelewem, płatnością na poczcie czy w banku > ważne aby były terminowo dokonywane.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:86766425  Takie pytanie nie ma sensu. Możesz mieć w portfelu wiele różnych kart,  swoją, cioci Frani i na przykład żony, lub męża....

Żeby uczestniczyć w Allegro Pay musisz przede wszystkim mieć zweryfikowane konto Allegro a tam ważne jest konto bankowe a nie karta.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@br. W sklepie lepiej nie płacić cudzą kartą > jak kasjerka zobaczy, że na karcie jest Małgosia, a płaci Jaś > to się może źle skończyć > przez internet nie ma to znaczenia > chyba, że bank zażąda kodu 3D-Secure wysyłanego na telefon przypisany do konta powiązanego z kartą

@LEW433 Znowu piszesz bzdury > to nie lipa tylko baobab

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Ziolko39  Nie dawaj karty kasjerce do ręki !!!

Karta służy do płacenia, nie do oglądania...🙄

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Chyba nie do końca autor napisał do czego ta karta ma służyć.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@LEW433 Masz rację > napisał to tak, że wszyscy wiedzieli o co chodzi tylko mały kiciuś nie🤣

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@br. Kasjerka ma prawo sprawdzić czy płacisz swoją kartą > nie okażesz to wezwie ochronę.

Miałem taką sytuację w markecie > na szczęście była ze mną właścicielka karty.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Ziolko39  No to masz szczęście, ale to jest sygnał że już się na tobie poznali... 😂

Zmień sklep a może nawet okolicę...

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@br. Ale zdjęcia mi nie zrobili, i nie powiesili na ścianie płaczu.😌

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

I tu nie do końca się zgodzę. Jak na karcie będzie Jaś, a płacić będzie Małgosia to kasjerka nic nie powie xD 

oznacz moderatorów