Czy mogę i jeśli tak to w jaki sposób nadpłacić kilka rat w jednym miesiącu obecnie po zapłacie kolejnej raty w panelu rat nie mam kolejnej raty możliwej do zapłaty.
Tak, w każdej chwili możesz wcześniej spłacić część lub całość swojego zakupu. Jeśli spłata przypada na najbliższe 30 dni, możesz wygodnie zrealizować ją w panelu Allegro Pay. Większe spłaty zrealizujesz logując się do swojego banku.
W panelu Allegro Pay, w umowie lub powiadomieniach mailowych powinien być podany nr konta do wcześniejszych spłat.
Jeżeli masz z tym problem, poproś o pomoc Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c2f4a079-47f6-4949-a174-a496fe1b1805
Wszystko powinno być dostępne z poziomu AllegroPay. A nie jest. Nikt na to do tej pory nie wpadł? Mam coś kombinować ze swoim bankiem? Żenada. Może mnie stać na spłatę ale nie jako przelew z banku, tylko kartą z AllegroPay aby sobie nabić ilość płatności kartą aby była darmowa. Ale nie, bo nie można.
Dokładnie po co mi karta allegro ze skromnym limitem którego nie mogę nadpłacić. Prościej mi użyć kredytówki z mojego banku