Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamówiłem kartę graficzną na polskim **piiip**ie na kwotę niecałe 3600zł. Wygenerowałem wirtualną kartę Allegro Pay i próbowałem nią zapłacić, limit mam 4200zł. Płatność niby przeszła, ale w historii nie ma nic do spłaty, dalej jest limit 4200zł. Kontaktowałem się z **piiip**em na czacie i piszą, że płatność została odrzucona i nie wyślą karty, muszę zaktualizować metodę płatności i ponowić. Próbowałem już kilka razy i ciągle jest to samo, dodam że próbowałem też zapłacić kartą Paypo, aktywowałem limit, płatność niby przechodzi, a potem nie ma tego wcale w historii transakcji do spłaty.
Mam jeszcze 2 dni na opłacenie zamówienia, potem zostanie anulowane, a chciałbym bardzo kupić tę kartę graficzną, w tej chwili nie mam prawie 4000zł na koncie żeby zapłacić normalną kartą.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Paweł
Hej @palel113, upewnij się proszę, czy jest tam możliwość zapłaty kartą Allegro Pay. Sprawdź również ten artykuł, w którym wymieniliśmy potencjalne powody odrzucenia płatności wirtualną kartą.
Jeśli nadal to nie rozwiązuje problemu, skontaktuj się z nami przy użyciu tego formularza.