Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chce domonać płatności za swoj zakup to nie wyświetla się opcja SPŁAĆ
@elusia1970, @kasia7slonko, @maciek17_2008, @radikio1, @Arczitu - mamy chwilowy problem ze spłatami na Allegro Pay. Pracujemy, aby jak najszybciej go rozwiązać.
Jeśli musicie spłacić zakupy już teraz, możecie wciąż skorzystać z przelewu bezpośrednio z konta bankowego. Numer rachunku wraz z danymi znajdziecie w zakładce “Szczegóły spłaty”, a następnie “rachunek do spłaty”.
Cześć
Mam problem ze spłatą allegro pay taki, że po prostu nie mam możliwości kliknięcia w przycisk "spłać" Jest koloru szarego. Czy ktoś miał podobnie? Do tej pory nie było problemu ze spłatą, a termin najbliższej kończy mi się już 13.11 😕
@Client:81126377 Wiele osób tu o tym pisze. Wyczyść, zmień przeglądarkę, odinstaluj i zainstaluj aplikację. Jeśli to nie pomoże, poszukaj w umowie numeru konta do wcześniejszych spłat i zrób zwykły przelew, inaczej Allegro Pay naliczy Ci odsetki.
Wynika to najprawdopodobniej ze zmian obsługi serwisu przez bank. Mój bank np (pekao SA) obsługuje serwisy w tygodniu w godzinach 8-20, a w weekendy i święta nie. Wcześniej tego nie było i obsługa była dostępna zawsze. W tej chwili takie rozwiązanie bardzo utrudnia korzystanie z serwisu, ponieważ jest się uzależnionym od czasu pracy banku. Pozdrawiam.
Nie mogę spłacić swojej wpłaty za zakupy w allegro Pay ponieważ nie jest aktywne pole gdzie pisze ,,spłać"pierwsze jest ok podświetlenie na pomarańczowo,przechodzę dalej jest następne,,spłać"i więcej nic nie mogę zrobić.
Było tu kilka wątków na ten problem, zapytaj : https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c2f4a079-47f6-4949-a174-a496fe1b1805
Możesz takie spłacić bezpośrednio na konto, nie musi to być przez harmonogram spłat. Pamiętaj żebyś spłacił na czas, mogą naliczyć odsetki.
@JoannaJuraszek, mamy chwilowy problem techniczny. Jeśli zakupy musisz spłacić już dzisiaj, możesz skorzystać z przelewu bezpośrednio ze swojego konta. Numer rachunku wraz z danymi do przelewu znajdziesz w zakładce “Szczegóły spłaty”, a następnie “rachunek do spłaty”.