anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odblokowanie konta

AWtrade
#9 Pomysłodawca#

Mam dość skomplikowany problem - mianowicie od prawie 3 lat prowadzę sobie konto na allegro, niestety w wyniku kłopotów zdrowotnych i wypadku nie wysłałem sporo zamówień, wpadło trochę negatywów, spadła jakość sprzedaży w związku z czym allegor zawiesiło mi konto, ok rozumiem.

W wyniku konwersacji mailowej wynikło, że warunkiem odblokowania konta jest też wyjaśnienie problemów z kontami prowadzonymi swego czasu przez osobę z mojej rodziny, gdzie byłem zatrudniony, osoba ta już z allegro nie korzysta jest na emeryturze. Więszkosć spraw udało mi się wyjaśnić ale powstał problem z jednym kontem, które chyba jest usunięte na stałe i nie ma możliwości zalogowanie się na nie by sprawdzić o co chodzi, czy jakaś dyskusja czy jakaś zaległa opłata wobec Allegro - nie wiem, wiem, że chcę to załatwić by móc kontynuować działalność. Niestety kontakt z allegro bardziej przeszkadza niż pomaga. Chciałem po prostu uzyskać możliwość dowiedzenia się jak rozwiązać problem z tym jednym kontem i jeśli jest problem z jakimś starym zamówieniem - sprawę rozwiązać, jeśli jest problem z zaległością wobec allegro - zapłacić

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @AWtrade. Niestety moje możliwości ingerencji w przypadku blokady konta są znikome. Nie mam wpływu na działania, podejmowane przez dział bezpieczeństwa. Aby ustalić dalsze kroki, proszę, kontynuuj prywatną korespondencję mailową. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AWtrade
#9 Pomysłodawca#

Korespondencja mailowa wygląda niestety tak samo, po prostu potrzebuje uzyskać prostą informację, co jest powodem blokady konta, na które już nie da się zalogować, jeśli problem z kupującym - dane kupującego, jeśli zaległość - kwota i nr konta.  

oznacz moderatorów

AWtrade
#9 Pomysłodawca#

Otrzymałem informację, że konto nie może zostać odblokowane - to, które wymagało wyjaśnień ponieważ działalność jest zamknięta - to prawda, jest i będzie zamknięta a ja chcę jedynie dokonać zdjęcia ograniczeń tak aby moje konto zostało odblokowane - podam nawet nr zgłoszenia 44662827

oznacz moderatorów