anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odblokowanie konta

AWtrade
#9 Pomysłodawca#

Mam dość skomplikowany problem - mianowicie od prawie 3 lat prowadzę sobie konto na allegro, niestety w wyniku kłopotów zdrowotnych i wypadku nie wysłałem sporo zamówień, wpadło trochę negatywów, spadła jakość sprzedaży w związku z czym allegor zawiesiło mi konto, ok rozumiem.

W wyniku konwersacji mailowej wynikło, że warunkiem odblokowania konta jest też wyjaśnienie problemów z kontami prowadzonymi swego czasu przez osobę z mojej rodziny, gdzie byłem zatrudniony, osoba ta już z allegro nie korzysta jest na emeryturze. Więszkosć spraw udało mi się wyjaśnić ale powstał problem z jednym kontem, które chyba jest usunięte na stałe i nie ma możliwości zalogowanie się na nie by sprawdzić o co chodzi, czy jakaś dyskusja czy jakaś zaległa opłata wobec Allegro - nie wiem, wiem, że chcę to załatwić by móc kontynuować działalność. Niestety kontakt z allegro bardziej przeszkadza niż pomaga. Chciałem po prostu uzyskać możliwość dowiedzenia się jak rozwiązać problem z tym jednym kontem i jeśli jest problem z jakimś starym zamówieniem - sprawę rozwiązać, jeśli jest problem z zaległością wobec allegro - zapłacić

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @AWtrade. Niestety moje możliwości ingerencji w przypadku blokady konta są znikome. Nie mam wpływu na działania, podejmowane przez dział bezpieczeństwa. Aby ustalić dalsze kroki, proszę, kontynuuj prywatną korespondencję mailową. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AWtrade
#9 Pomysłodawca#

Korespondencja mailowa wygląda niestety tak samo, po prostu potrzebuje uzyskać prostą informację, co jest powodem blokady konta, na które już nie da się zalogować, jeśli problem z kupującym - dane kupującego, jeśli zaległość - kwota i nr konta.  

oznacz moderatorów

AWtrade
#9 Pomysłodawca#

Otrzymałem informację, że konto nie może zostać odblokowane - to, które wymagało wyjaśnień ponieważ działalność jest zamknięta - to prawda, jest i będzie zamknięta a ja chcę jedynie dokonać zdjęcia ograniczeń tak aby moje konto zostało odblokowane - podam nawet nr zgłoszenia 44662827

oznacz moderatorów