Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy ktoś ma jeszcze problem z opłatą za towar metoda allegro Pay?? Mimo środków nie można zrobić opłaty
A oferta ma taką opcję? zapytaj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc&subjectId=4a9d8d9d-6...
Obrazek musi zatwierdzić moderacja, teraz jest dla nas niewidoczny.
Mam ten sam problem
"Przekroczono czas wykonania zapytania" w apce a z przeglądarki "wystąpił błąd przy próbie uruchomienia weryfikacji SMS"
W aplikacjach często występują problemy, spróbuj ponownie.
Wziołem pobranie bo po 20 próbach odpuściłem
@djmendos2005 @kadwaa przykro mi, że nie mogliście skorzystać z tej metody płatności. Nie mieliśmy więcej zgłoszeń takiego błędu, mi również nie udało się go powtórzyć. Bardzo proszę o informację, jeśli problem wciąż występuje.
Występuje. Jakoś się nie dziwię.
@wmute Dziękuję za informację, zgłoszę to.
@wmute Otrzymałam informację, że problem wynika z limitów SMS Allegro Pay. Limit wynosi 3 wiadomości na jeden proces i jeśli przekroczyłeś ten limit (wygenerowałeś więcej wiadomości), to na konto zostaje nałożona blokada bezpieczeństwa. W takiej sytuacji należy odczekać godzinę i ponowić próbę zakupu.
Na wprowadzenie SMS jest ok 3 minut. Tylko wasze SMS przychodziły z większym opóźnieniem. Próbowałem kilka razy z tym samym efektem. Szkoda że komunikat wprowadza odbiorcę w błąd na temat przyczyny usterki. Trudno jest zapewne wyświetlić właściwy komunikat 😞