Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę kontakt w sprawie reklamacji Sabrina na numer telefonu bo do dziś nie zwrócillo Allegro pieniędzy Kupującemu a mnie pobrano z konta prowizję bezpodstawnie z konta którego Allegro w dniu 29 kwietnia nie zarejestrowano a w **piiip** odbyło się to bez problemu Mimo że Państwo napisali w wersji E mail to do dziś Klijent nie otrzymał zwrotu kosztu zakupu płyty który dokonał płatności w dniu 2 maja 2025 roku mimo że allegro bezpodstawnie odrzuciło numer kona które należy do mnie Byłem waszym klientem od 2021 więc niewiem o co chodzi Czy ta platforma aż tak nisko upadła że przedłuża mimo wysłanej do mnie informacji wysłania zwrotów przesyłki klientowi chciałbym nadmienić że nazywam się Dariusz [edycja] możecie poczytać o mnie na Wikipedii wstyd co robicie coś wam się w głowie robi Opiszę tę sytuację w Polsacie TvP i TVN bo nie da się już tego logicznie wytłumaczyć Wiem że uważacie się Pępkiem świata i taka jedna reklamacja nic o was nie zmieni kropla drąży skały .Poraz ostatni pisze do was sprawę kieruje do rzecznika praw obywatelskich
@snakes007 poproszę o numer zamówienia, którego dotyczy ta sprawa.