anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spłata na allegro pay

stanek881
#1 Nowicjusz

Dzień dobry. Kupiłem urządzenie wielofunkcyjne Canon w allegro pay dzisiaj wpłaciłem druga ratę za to urządzenie na takie samo konto jak było na pierwszą ratę i dalej widnieje na moim koncie, że nie zostało zapłacone. Proszę o pilną pomoc. Zaznaczę, że za drugą ratę jest inny numer konta.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @stanek881. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz kontaktowy i w wiadomości mailowej dołącz potwierdzenie wpłaty.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

stanek881
#1 Nowicjusz

Witam. Potwierdzenie wpłaty zostało załączone w pliku. Proszę o odpowiedź czy doszło i co teraz z tym fantem będzie. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@stanek881, tak, wiadomość z załącznikiem dotarła.
Proszę o chwilę cierpliwości, niedługo otrzymasz drogą mailową odpowiedź od doradcy.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jak była szybka płatność to jest coś nie tak.

Jednak piszesz, że to była wpłata na konto... Zwykły przelew czy szybki??? Sobota jest, zwykły przed poniedziałkiem na pewno nie dojdzie...

stanek881
#1 Nowicjusz

Wpłaciłem normalnym przelewem 2 ratę na to samo konto co 1 rata ale wchodząc na allegro i czy nie chcę spłacać online to mogę skorzystać z danych a tam są inne o to mi chodzi

oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@stanek881

Weekend jest. Jak robiłeś przelew na nr konta, to najwcześniej w poniedziałek popołudniu się zaksięguje (jak przelew zleciłeś przed sesją wychodzącą). W weekend KIR nie pracuje. 

oznacz moderatorów