anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot i kupon

UZINKTON
#2 Obserwator

Witam ostatnio kupiłem produkt przez allegro pay uzywajac kuponu na -50zł wszystko okej ale jednak musialem ten produkt zwrócic poniewaz nie działala po zwrocie w allegro pay pojawila sie nadpłata i dostalem te 50 zł na konto bankowe a nie w kuponie i co ja moge zrobic w tej sytuacji 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@UZINKTON podaj proszę numer zamówienia o którym piszesz. Standardowo w przypadku zwrotu towaru kupon powinien wrócić na Twoje konto Allegro 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

UZINKTON
#2 Obserwator

8d03a4b0-352e-11f1-85b8-2f10935047dc to jest numer zamówienia

no własnie też myslalem ze dostane kupon a wczoraj otrzymałem maila o nadpłacie w allegro pay i dzisiaj dostalem 49 zł na konto 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@UZINKTON dzięki! Już to weryfikuję, wrócę do ciebie z informacją. 

Alicja
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@UZINKTON nadpłata o której piszesz nie pochodzi z tego zamówienia. Dla zamówienia 8d03a4b0-352e-11f1-85b8-2f10935047dc sprzedający nie zlecił jeszcze zwrotu środków. Po zwrocie kupon się odnowi 🙂 

Alicja
oznacz moderatorów

UZINKTON
#2 Obserwator

11111.jpgnapewno jest to za to zamowienie zwrot srodkow juz dostalem 10.50 zł za dostawe mam też maila od allegro ze znajduje sie nadpłata 49zl z umowy allegro pay i jest ten sam numer umowy mam wszystkiego zrzuty ekranu wrzucam 1 zdjecie i te 49 zl dostalem na konto bankowe 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@UZINKTON 

Na publicznym forum nie zweryfikuję Twojego panelu w Allegro Pay. Napisz do nas przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów