Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry otrzymałam inf 17. 05 że sprzedawca dokonał zwrotu za towar który odesłałem. Zakup zapłacony był allegro pay. Zdążyłam już go spłacić. Kiedy kwota zwrotu będzie rozliczona na allegro pay. Do dnia dzisiejszego nie nastąpiło tam rozliczenie zwróconej kwoty
W panelu allegro Pay masz podany nr konta do wypłaty nadpłaty, jeżeli tak to pytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8612321a-8c9e-446a-abd0-49c4b12e9391
Jak masz info od Allegro, że sprzedawca dokonał zwrotu, to musisz cierpliwie czekać, aż Allegro zwróci Ci środki, to może być kilka dni roboczych - wszystko masz wytłumaczone w regulaminie serwisu Allegro, który przeczytałaś i zaakceptowałaś przed zawarciem transakcji.
@kingawolicka, nadpłata powinna być już dostępna do wypłacenia w panelu Allegro Pay. Musisz przejść na swoje konto w Allegro Pay i podać dane do zwrotu środków. Po tej czynności otrzymasz zwrot nadpłaty w ciągu 3 dni roboczych.
Dzień dobry, mam ustawione zwroty. Tu nie ma problemu. Kwora do zwrotu powinna rozliczyć zadłużenie allegro pay a tego nie widać od 17.05
@kingawolicka Podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten zwrot.
fe38aca8-d09e-11ec-b760-a122809dee04
@kingawolicka Dziękuję, dostałam już potwierdzenie, że dla tego zamówienia, sprzedający zlecił zwrot na kwotę 67.89 zł i zaliczyliśmy go jako nadpłatę w Allegro Pay, bo Twoja umowa była wcześniej spłacona. W czwartek 19.05 dodałaś numer konta do nadpłat i pieniądze w tej kwocie zostały tego samego dnia zlecone do wypłaty, więc powinnaś mieć je już na koncie.
Dziękuję bardzo, dzisiaj dotarły