Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwróciłam przedmiot do sprzedającego, dostałam informację od niego, że robi zwrot przez allegro. Do dziś nie ma zwrotu, a termin spłaty jest za 3 dni. Co w takiej sytuacji mam zrobić? Czy pieniążki zostaną mi zwrócone gdy spłacę przesyłkę ?
Załóż dyskusję.
@Client:45581009 podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ta sytuacja. Sprawdzę, czy sprzedający zlecił już zwrot dla Ciebie w naszym systemie, ale nawet jeśli to zrobił, środki trafią na Twoje saldo w Allegro Pay, a nie na Twoje konto bankowe.
a37c40c0-4be4-11ee-b69a-a9ea5707b75f Tutaj podaje numer zamówienia, bardzo dziękuję
Ale w tym przypadku środki wracają tam skąd wyszły czyli do Allegro Pay, sprzedajacy ma 14dni od czasu zwrotu, ale jak sprzedajacy nie zwróci to masz obowiązek spłaty raty, jeżeli będzie nadpłata to sobie wypłacisz później, Natomiast jeżeli minął czas na zwrot przez sprzedającego 14dni to otwórz dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@Client:45581009 dziękuję. Sprzedający dziś zlecił zwrot, ale tak jak napisałam wcześniej, z uwagi na to, że to zamówienie opłacone przez Allegro Pay, rozliczymy go na Twoim saldzie w tej usłudze.