Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka mam małą prośbę. Nie mam obecnie apki Allegro ale wcześniej miałam, nie pamiętam kiedy. Proszę o sprawdzenie, czy mogę skorzystać z promocji na 10 Monet za zainstalowanie i pierwszy zakup w aplikacji mobilnej Allegro, trwającej od 17 maja do 12 czerwca 2022 roku ?
Pozdrawiam
@jaszczur-ka dopytuję o to, wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
@jaszczur-ka sprawdziliśmy, że w okresie poprzedniej promocji ( od 1 maja 2021 roku do 30 kwietnia 2022 roku) nie dokonałaś zakupu w aplikacji, więc monety w ramach tej nowej promocji powinny zostać naliczone jeśli zostaną spełnione inne warunki (np. zakup w odpowiedniej kategorii, bo część jest wyłączona z promocji, można to sprawdzić tutaj).
@la_nika dziękuję za odpowiedź. Miłego dnia
@jaszczur-ka dziękuję bardzo 🌻 Tobie również miłego dnia!
@la_nika Witaj ponownie ! Zdaje się, że przerabiam tę samą ścieżkę, co kolega @PerPanicz tutaj :
Też mam taki sam komunikat, że oferta jest dla nowych użytkowników a monet po pierwszym zakupie niet. Aplikacja chwilę temu zainstalowana.
Help.
@jaszczur-ka wyjaśnię to dla Ciebie, wrócę gdy tylko otrzymam odpowiedź 🙂
@jaszczur-ka monety zostały dodane 🙂 Otrzymałaś od nas też wiadomość e-mail w tej sprawie.
@la_nika Dziękuję, dziękuję ! Widziałam już wczoraj 😊
Całuski ode mnie 😘😘