anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[3.03.2025] Zostałeś zablokowany.

MAMY ROZWIĄZANIE!
krzysztof_k6_ok
#1 Nowicjusz#

Dlaczego zostalem zablokowany

oznacz moderatorów
166 ODPOWIEDZI 166
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@krzysztof_k6_ok analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
zuber84_cool
#8 Zapaleniec#

Masakra co się dzieje, wiele osób z tego co widzę ma ten sam problem. U nie już działa normalnie, ale boję się i dane.

oznacz moderatorów
bosek_2804
#12 Orędownik#

Mogło dojśc do chwilowego przejęcia kontroli lub wycieku danych. Prawidłowe obawy.

Na kilku stanowiskach w firmie, dla której pracuję nie zapamiętały dwie różne przeglądarki haseł i była potrzeba zapamiętania ponownych logować. Prawdopodobnie przepieli serwery na dyżurne. 

oznacz moderatorów
maxzuczek
#11 Animator#

''Fachowcy'' od 7 boleści tylko prowizje podnosić umiecie, z tym nie ma problemów

oznacz moderatorów
ProShopDP
#1 Nowicjusz#

Obsługa i działanie Allegro z miesiąca na miesiąc pokazuje, że korporacja jest nastawiona jedynie na maksymalizacje zysków i brak obsługi. Nie ma kontaktu z doradcami, których i tak obsługa jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Sprzedawcy, którzy nie są dużą korporacją traktowani są jak co najmniej przestępcy- przestałem już nawet zwracać uwagę za co zabieracie mi pieniądze i punkty- bo to wszystko jest niedorzeczne. Najlepiej tylko siedzieć cicho- dać się okradać i znosić nieskończone podwyżki oraz kolejne bezsensowne zasady służące jedynie mnożeniu waszych wpływów.

oznacz moderatorów
Client:44001777
#1 Nowicjusz#
W trakcie przeglądanie ofert dostałam wiadomość : "Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne:
  • przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek
  • coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze
  • w tej samej sieci (IP 83.8.110.100) operuje robot

Proszę o interwencję w tej sprawie

oznacz moderatorów
TechartGSM
#11 Animator#

Nie blokada konta, tylko awaria Allegro.

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:44001777 Dziękuje za zgłoszenie. Obecnie analizujemy sytuację i intensywnie pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
olga-hubert
#7 Wielbiciel#

Mam dokładnie ten sam problem. Zostałam zablokowana przy przeglądaniu ofert przyczyna zablokowania podana ta sama. Proszę o pomoc. 

oznacz moderatorów
Client:80048601
#1 Nowicjusz#

Witam. Podczas przeglądania ofert zostałam zablokowana.  Pisałam na facebooku do allegro i czekam na odpowiedź... co mogę zrobić w takim przypadku? Ile trwa blokada?

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:80048601 analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
punisher999
#1 Nowicjusz#

Czy wy tam w tym allegro jesteście normalni? Dlaczego blokujecie ludziom konta i nawet nie podajecie powodu? Nie chcecie moich pieniędzy to pójdę na konkurencyjny Ali x press

Zostałeś zablokowany.

Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne:
  •  przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek
  •  coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze
  •  w tej samej sieci (IP ) operuje robot

Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@punisher999 analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
DAWIDSTRZE1
#1 Nowicjusz#

Jaki jest powód zablokowania?co powinienem zrobić aby odblokować konto?

Zostałeś zablokowany.
Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne:

przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek
coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze
w tej samej sieci (IP 185.35.199.94) operuje robot

Jeśli coś nie działa prawidłowo

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@DAWIDSTRZE1 analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:28940514
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

bez powodu nagle wyświetlił mi się taki komunikat i nie jestem w stanie korzystać z serwisu. Co zrobić?

Screenshot_2025-03-03-12-41-38-609_pl.allegro.jpg

oznacz moderatorów
krzysiolekzg
#8 Zapaleniec#

U mnie to samo przy przeglądaniu ofert 

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:28940514 @krzysiolekzg analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
krzysiolekzg
#8 Zapaleniec#

To samo u mnie zostałem zablokowany przy przeglądaniu ofert. 

oznacz moderatorów