Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zostalem zablokowany
@krzysztof_k6_ok analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.
Masakra co się dzieje, wiele osób z tego co widzę ma ten sam problem. U nie już działa normalnie, ale boję się i dane.
Mogło dojśc do chwilowego przejęcia kontroli lub wycieku danych. Prawidłowe obawy.
Na kilku stanowiskach w firmie, dla której pracuję nie zapamiętały dwie różne przeglądarki haseł i była potrzeba zapamiętania ponownych logować. Prawdopodobnie przepieli serwery na dyżurne.
''Fachowcy'' od 7 boleści tylko prowizje podnosić umiecie, z tym nie ma problemów
Obsługa i działanie Allegro z miesiąca na miesiąc pokazuje, że korporacja jest nastawiona jedynie na maksymalizacje zysków i brak obsługi. Nie ma kontaktu z doradcami, których i tak obsługa jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Sprzedawcy, którzy nie są dużą korporacją traktowani są jak co najmniej przestępcy- przestałem już nawet zwracać uwagę za co zabieracie mi pieniądze i punkty- bo to wszystko jest niedorzeczne. Najlepiej tylko siedzieć cicho- dać się okradać i znosić nieskończone podwyżki oraz kolejne bezsensowne zasady służące jedynie mnożeniu waszych wpływów.
Proszę o interwencję w tej sprawie
Nie blokada konta, tylko awaria Allegro.
@Client:44001777 Dziękuje za zgłoszenie. Obecnie analizujemy sytuację i intensywnie pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Mam dokładnie ten sam problem. Zostałam zablokowana przy przeglądaniu ofert przyczyna zablokowania podana ta sama. Proszę o pomoc.
Witam. Podczas przeglądania ofert zostałam zablokowana. Pisałam na facebooku do allegro i czekam na odpowiedź... co mogę zrobić w takim przypadku? Ile trwa blokada?
@Client:80048601 analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.
Czy wy tam w tym allegro jesteście normalni? Dlaczego blokujecie ludziom konta i nawet nie podajecie powodu? Nie chcecie moich pieniędzy to pójdę na konkurencyjny Ali x press
Zostałeś zablokowany.
Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.
@punisher999 analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.
Jaki jest powód zablokowania?co powinienem zrobić aby odblokować konto?
Zostałeś zablokowany.
Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne:
przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek
coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze
w tej samej sieci (IP 185.35.199.94) operuje robot
Jeśli coś nie działa prawidłowo
@DAWIDSTRZE1 analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.
Dzień dobry,
bez powodu nagle wyświetlił mi się taki komunikat i nie jestem w stanie korzystać z serwisu. Co zrobić?
U mnie to samo przy przeglądaniu ofert
@Client:28940514 @krzysiolekzg analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.
To samo u mnie zostałem zablokowany przy przeglądaniu ofert.