anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

3 dni temu upłynął termin zwrotu zakupionego przeze mnie towaru, chcę przedłużyć tę możliwość. Jak?

Client:49382077
#1 Nowicjusz#

Zgłosiłam zwrot za dużych butów, miałam to zrobić niezwłocznie, ale mam bardzo gorący okres zawodowo i zapomniałam że mam tylko 14 dni na zwrot. Jak poprosić allegro aby na ten konkretny produkt aktywowało mi jeszcze raz darmowy zwrot. Jestem klientem od wielu lat i nic co prawda nie sprzedaję ale kupuję praktycznie wszystko poprzez allegro. nigdy mi się nie zdarzyło aby zapomnieć o terminie zwrotu. Czy możliwe jest odesłanie produktu po 14 dniach ?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:49382077 nie ma takiej możliwości , uzgodnij ze sprzedawcą i jeśli się zgodzi odeślij na swój koszt .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:49382077 W zasadzie masz 14 dni od otrzymania na zgłoszenie odstąpienia od zakupu i 14 dni na odesłanie, czyli 28 dni, po tym czasie raz że Ci już nie przysługuje zwrot bo sprzedający nie musi go przyjąć i nic nie da że Allegro da ci darmową przesyłkę, ale jak buty są za duże to możesz reklamować i wówczas sprzedający musi Ci zwrócić koszty odesłania.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

LEF ryknął 😂,, ale jak buty są za duże to możesz reklamować .....,, tylko jak to się ma do zgodnosci z opisem .

oznacz moderatorów