anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Care – ktoś miał podobne doświadczenie z odmową naprawy?

KamilKorman
#7 Wielbiciel

Cześć,

mam bardzo negatywne doświadczenie z usługą Allegro Care (obsługiwaną przez Ergo Hestię). Kupiłem robota odkurzającego, po czasie wysiadła bateria i jedno z kół. Zgłosiłem sprawę w ramach gwarancji — odmówiono naprawy obu elementów.

Czy ktoś z Was też spotkał się z sytuacją, gdzie żadna usterka nie została zakwalifikowana do naprawy w ramach tej ochrony?

Zastanawiam się, czy to standardowe działanie, czy po prostu pechowy przypadek.

Sprawa wydaje się absurdalna, bo co innego może się zużyć w robocie odkurzającym, jeśli nie bateria i koła?

Numer sprawy: 250602408555.

Z góry dzięki za każdą opinię lub radę.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ogólnie nie miałam. Ale tak patrząc po tym co wyprawiają to ostatnio wolałam zaoszczędzić przy zakupie niż dodatkowe od Allegro brać...  Od ponad 2 lat mają gdzieś moje problemy przed zakupowe, wątpię by było inaczej z po zakupowymi... 

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KamilKorman  Na kołach akurat  się nie znam,  ale baterie mają na ogół  skrócony okres gwarancji, w moim RoboJet  jest napisane że okres gwarancji baterii 6 miesięcy.  Podobnie jest w przypadku laptopów i innych  urządzeń bateryjnych.

To nie zależy od Allegro lecz od producenta.

oznacz moderatorów