anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro i program payback

SuperWalek
#7 Wielbiciel#

Witam,

Jestem oburzony. Spełniłem warunki co do programu payback. Wszedłem do allegro przekuerowany przez stronę paybacka. Mimo to nie mam punktów na swoim koncie. Trochę w ciula walenie ze strony allegro. Chyba, że dalej czegoś nie rozumiem. Dawniej karta była wpisana w konto i nie było problemów z naliczanie punktów... Teraz to jakaś porażka. Może ktoś mądry z allegro to przeczy i odpowie. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kostas11
#21 Demiurg#

@SuperWalek jest skomplikowane i na dużo rzeczy trzeba uważać co by zliczyło 😞

• Jeśli chcesz otrzymać punkty Payback, a korzystasz z oprogramowania typu Adblock, wyłącz je przed przejściem na stronę Allegro lub dodaj stronę Payback do listy wyjątków. W przeciwnym razie skrypty naliczające punkty mogą działać niepoprawnie.
  • Z tego samego powodu postaraj się nie klikać w reklamy Allegro oraz nie korzystać z porównywarek cenowych i stron z kodami rabatowymi na 24 godziny przed zakupami.
  • Program Payback naliczy punkty w momencie, gdy pobierzemy prowizję od sprzedającego.
  • Za naliczanie punktów, zmianę danych oraz ustalanie numeru karty Payback odpowiedzialny jest program Payback. My nie mamy dostępu do tych danych.
  • Jeśli masz problemy dotyczące programu Payback, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta Payback i podaj numer oferty na Allegro.
  • Instrukcję zbierania punktów Payback na Allegro znajdziesz również na stronie programu Payback.
  • Za zebrane punkty możesz również kupić karty podarunkowe Allegro. Sprawdź ofertę w sklepie Payback.

https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/sposoby-zakupow/jak-zbierac-punkty-payback-na-allegro-MM5m0a...

________
Κώστας
oznacz moderatorów

SuperWalek
#7 Wielbiciel#

Faktycznie warunki to jakaś makabra...  Dzięki za odpowiedź.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SuperWalek Poprosiłam już o kontakt w Twojej sprawie z Payback, dlatego na razie poproszę Cię o cierpliwość. Postaramy się wyjaśnić tę sytuację. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

SuperWalek
#7 Wielbiciel#

Dziekuję i czekam na odpowiedź allegro. Allegro robi wszystko by punktów nie naliczać wobez tego jaki sens jest być w programie?! Tylko z powodów marketingowych...

oznacz moderatorów