Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ok roku temu kupiłem Składany Rower Elektryczny PHNHOLUN P20 1000W 21Ah od sklepu Wingee.
Wytrzymał niecały rok i silnik się zepsuł. Od dwóch miesięcy usiłuje ubiegać się o wymianę silnika, sprzedający najpierw stwierdził, że mają ale wysylka potrwa i nie dostałem numeru przesyłki, teraz twierdzą, że są w trakcie zakupu i mam czekać, prosiłem o zwrot pieniedzy, ale w tej sprawie również echo.
ZAtem pozsotaje sprawę złożyć do rzecznika spraw konsumenckich i założyć sprawę karną.
@rzabsky1979 A czy Ty działeś zgodnie z tym żeby otrzymać zwrot środków, skąd to że nie zwraca bo Allegro nie działa? masz(miałeś) otwartą dyskusję, złożyłeś reklamację (po raz wtóry) u sprzedającego, odznaczyłeś dyskusję jako nierozwiązaną?
Twoim sklepem nie jest Allegro tylko Wingee.
Tam powinienś się wpierw udać
@rzabsky1979 w prowadzonej dyskusji poprosiłeś nas o pomoc i po 5 minutach zakończyłeś dyskusję. W naszej ostatniej wiadomości z 15.06.2024 (13:21) napisaliśmy, że sprzedający zadeklarował, że w przyszłym tygodniu wyśle do Ciebie część. Napisałeś do nas też wiadomość e-mail - "Ilez mozna czekac na zwrot peniedzy?!" natomiast nie napisałeś nawet jakiego zamówienia to dotyczy, więc chcemy Ci pomóc, ale nie ułatwiasz nam tego.
Czy w tej sytuacji chcesz, abyśmy ponownie otworzyli dyskusję?
otwórzcie ponownie dyskusje, ponownie, przez kilka tygodni beda na zmiane mowic, ze towar zakupili albo ze jeszcze sa w trakcie zakupu. 2 miesiace to trwa ten nonsens.
Ale nie pomagasz, nie zamykaj dyskusji zanim do końca sprawa się nie rozwiąże, odznacz jak jak tylko będzie możliwość jako nierozwiązana.
@rzabsky1979 poprosiłam o otwarcie tej dyskusji, poczekaj proszę na wiadomość w tej sprawie.
Zamowienie dotyczy "Składany Rower Elektryczny PHNHOLUN P20 1000W 21Ah"
najpierw jako instrukcje dostalem jakas chinke, pania z obfitim biustem bawiaca sie nim przed kamera... potem:
"
cyclingdepot 15 maja 2024 15:29
No ale czego się spodziewałeś?
po co kupowałeś w Chinach?
Tego roweru nie da się inaczej kupić.
To znaleźć odpowiednik gdzieś bliżej
Rower był wysyłany z Niemiec. Chciałem ten model, a nie odpowiednik.
@rzabsky1979 zakup od chińczyka i kłopoty? Nowe, nie znałem...
@rzabsky1979 jaką sprawę karną? możesz złożyć powództwo cywilne koszt ok 2tys zł płaci strona przegrana
A Allegro Protect, to co? Dekoracja?