Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, chciałem zgłosić problem. Paczkomat nie działa. Chciałem odebrać paczkę, ale automat Allegro One Box, zielony automat, Beli Bartoka 72,92-530 Łódź nie działa. Co teraz? Mam tam paczkę ważna do odbioru przez godzinę? Można to jakoś wydłużyć? PRZEWOŹNIK I NUMER PRZESYŁKI Allegro ALE00000D145C61
@Client:83689018, mogę Cię prosić o więcej informacji? Co dokładnie masz na myśli mówiąc, że automat nie działa? Zweryfikuję to.
O taki komunikat widnieje. A można jakoś wydłużyć odbiór paczki?
@Client:83689018, wydłużyliśmy czas na odbiór. W międzyczasie wyjaśniam tę sprawę.
Super, dzięki za pomoc 🙂 dacie znać jak bedzie ok? 🙂
Będę widzieć wydłużenie czasu odbioru u siebie na koncie?
@Client:83689018, oczywiście!
To czekam na kontakt i wydłużenie terminu na odbiór paczki, dziękuję 🙂
@Client:83689018, informacja o przedłużeniu terminu odbioru powinna być widoczna w szczegółach zakupu. Termin został przedłużony do godziny 23 do dnia 24 grudnia.
Póki co widzę Pozostało: 0 godz. 22 min. Po tym czasie paczka zostanie zwrócona sprzedającemu dla przesyłki Allegro
ALE00000D145C61
Ale moze musi się coś zaczytać 🙂
@Client:83689018., otrzymałam informację, że automat paczkowy został naprawiony i możesz już odebrać z niego przesyłkę. 🙂
Świetna wiadomość 🙂 w porę napisałem bo upłynął czas na jej odbiór. Tak jak pisałem, nie widzę przedłużenia ale liczę że za chwilę ja odbiore beż problemu 🙂 dzięki za pomoc 🙂 spokojnego dnia !
@Client:83689018, liczę na to, że odbiór odbędzie się bezproblemowo. Daj, proszę, znać. 🙂