Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ciekawa sytuacja - status do odbioru, nie otrzymałam kodu, kodu QR, a "Przesyłkę włożyliśmy do dowolnej skrytki". Nie nabyłam jeszcze zdolności parapsychologicznych i siłą rozumu nie jestem w stanie otworzyć skrytki 😉 Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?
@jelito_lenina jeśli korzystasz z aplikacji Allegro, kod obioru znajdziesz w szczegółach tego zakupu w zakładce Moje zakupy. Jeśli go tam nie znajdziesz, podaj mi proszę numer tej przesyłki.
W aplikacji kod również nie jest widoczny, widzę tylko status "odbierz przesyłkę":
nie otrzymałam również maila o dostarczeniu paczki. Odkryłam to całkiem przypadkowo, gdyż odbierałam dziś inną przesyłkę, używając opcji zdalnego otwierania skrytki i zdziwiło mnie, że nie mogę jej użyc do odbioru innej paczki. Numer przesyłki to: ALE00009EE5BD63
Musze dodać, że oczywiście w otwartej dziś skrytce była tylko jedna paczka (ALE00009DDC95D1), której statusy w aplikacji pokazują się prawidłowo.
@jelito_lenina w takiej sytuacji, gdy będziesz chciała odebrać przesyłkę i będziesz już w pobliżu automatu, zadzwoń proszę na naszą infolinię pod numerem telefonu: 616 306 997, a nasz pracownik otworzy dla Ciebie skrytkę zdalnie.
ciekawe. tego jeszcze nie grali.