Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Złożyłam wniosek allegro protect, który został na ten moment odrzucony, bo muszę zgłosić sprawę na policję.
Sprawa banalna, bo reklamacja zgłoszona do sprzedawcy, który 14 dni milczał, wartość towaru uwaga 60 zł... Co ma do tego policja? Wkłady do mopa uszkodziły się, pękły zaczepy i tym ma się zająć policja? To jest przestępstwo? Oszustwo? Litości.
Ochrona przestaje być ochroną.
@Syrena_zT Jestem sobie w stanie wyobrazić powody i uzasadnienie takiego zgłoszenia kiedy przedmiotem sporu jest np. coś o dużej wartości - drogi telefon, drogi laptop, lub cokolwiek innego.
Jednak wysyłanie kupującego na policję żeby składał zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa oszustwa w sprawie o mopa za 60 zł któremu pękły zaczepy i sprzedający nie odpowiedział na reklamację to jest jakaś totalna abstrakcja 🤔
@karcia1804 jeżeli zostałaś poinformowana, że do rozpatrzenia wniosku konieczne jest złożenie zawiadomienia policji, oznacza to, że były przesłanki dla takiego wymogu.
Wygodna odpowiedź. Ja nie mam problemu z taką procedurą, mam problem z brakiem wyjaśnień dlaczego, bo odechciewa się korzystać z zakupów jeśli muszę się szarpać o 60 zł z udziałem policji.
ale zdajesz sobie sprawę, że zgłoszono na policję przestępstwo którego nie ma bo to co sie stało nie ma znamion przestępstwa? Zgłaszająca się podłożyła bo jej kazaliście.
Ech wy jesteście zinnego świata. Oby karcia nie bekła za to zgłoszenie...