Proszę o interwencję w sprawie reklamacji nr 56839015. W dniu 18 grudnia wysłałam do Państwa odkurzacz Dyson, z wadliwą turboszczotka. Już na następnym dzień o godz 12 otrzymałam informację, że reklamacja jest odrzucona ( przypuszczam, że w tak krótkim czasie nie było możliwe sprawdzenie), poprosiłam o podanie informacji jakie testy zostały wykonane. Po ponownej weryfikacji, 5 stycznia, jednak stwierdzono, że reklamacja została rozpatrzona pozytywnie. Jednakże do dnia dzisiejszego, po wielokrotnych prośbach o podanie terminu/statusu naprawy lub kontaktu do serwisu, otrzymuje odpowiedź, że pracownik konsultuje sprawę z serwisem. Producent Dyson deklaruje naprawy w ciągu 7 dni, w przypadku bardziej skomplikowanych napraw 21 dni, co raczej nie dotyczy naprawy turboszczotki. Pracownicy odzywają się dopiero po moim ponagleniu, obecnie znowu 8 dni bez kontaktu. Reklamacja była złożona z tyt. rękojmi, minął już ponad miesiąc czasu, co naraża mnie na spore niedogodności. Cały proces reklamacyjny jest nieprofesjonalny, brak konkretnych odpowiedzi, ciągłe wymówki i wydłużanie czasu na reakcję. Osobiście pracowałam w dziale reklamacji i wiem, że uzyskanie odpowiedzi z serwisu nie trwa miesiąc czasu, nawet w najbardziej skomplikowanych przypadkach. Proszę o pilną reakcję. Taka sama wiadomość wysłałam dziśna maila do Pani [edycja]
Cześć, @AnulaRobert4. Rozumiem Twoją frustrację i przepraszam, że tyle to trwa. Poprosiłam o pilną interwencję w Twojej sprawie.
Teraz napisali, że weryfikują produkt pod kątem wskazanej wady i skontaktują się jak podejmą decyzję , gdzie już wcześniej otrzymałam informację, że reklamacja jest uznana. Brak mi słów już na tą sytuację, brak profesjonalizmu, totalny chaos, nikt nic nie wie….
Dziękuję serdecznie za wsparcie, po interwencji reklamacja potoczyła się ekspresowo, dzisiaj otrzymałam wymieniony produkt.
pozdrawiam serdecznie