Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
12 sierpnia 2025 kupiłem router Netgear Nighthawk RS700 WiFi 7 tri-band RS700S-100EUS od Sprzedawcy (firmy) gandals
https://allegro.pl/oferta/netgear-nighthawk-rs700-wifi-7-tri-band-rs700s-100eus-17293417973
Następnie wystawiłem sprzedawcy pozytywną ocenę. Jednak nie widzę teraz możliwości wystawienia teraz oceny do przedmiotu, a chciałbym się podzielić opinią o przedmiocie.
Czy do używanych przedmiotów kupionych od firmy nie ma możliwości wystawienia oceny????? Jak pisałem dostałem paragon z dniu mojego zakupu na Allegro więc nie jest to sprzedaż "prywartna".
@marekb241 sprawdź proszę, czy nie masz tego przedmiotu do oceny w tej zakładce.
Dzięki za odpowiedź. Nie, nie mam tego przedmiotu w zakładce którą podałaś. W żadnej innej też nie. Ani w "Oceń produkty" nie ma przedmiotu, ani w "Moje Zakupy" po wybraniu transakcji nie ma opcji wystawić ocenę tego przedmiotu.
@marekb241 kupionego jako używany nie ocenisz ...prawda? @_HolaOla_ 🌼
@mdrogeria upewnię się i wrócę tutaj.
Dzień dobry w piątek @mdrogeria. Prawda i masz pełną rację, więc składam wyrazy uznania 🙂
@_HolaOla_ Witaj 🍑 ,mamy weekend , bardzo ważny dla dziadka weekend , jutro przyjeżdża Wnusia , będą chrzciny i pierwsze urodzinki .
Wracając do ocen ..wielki plus dla tego kto podjął taką decyzję , nie można w tej samej sekcji oceniać produktów nowych razem z produktami z drugiej ręki ,oceny tych drugich na pewno niekorzystnie wypaczałyby ogólną ocenę produktu .
@mdrogeria jeśli ten weekend zapowiada się tak imprezowo to pozostaje mi życzyć wspaniałego świętowania i przesyłam gorące uściski dla wnusi!
@_HolaOla_ dzięki , uściskam również od Ciebie ,ale wielkiego imprezowania nie będzie ,Babcia jest bardzo chora ..
@marekb241 w takim razie sprawdzimy tę sytuację i wrócę do Ciebie z informacją.
@marekb241 tak jak obiecałam, wracam z potwierdzeniem, że nie możesz dodać oceny do tego produktu, ponieważ jego stan to używany, a ocena do wystawienia jest możliwa tylko dla stanu "nowy".