anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zakupionej oferty w allegro lokalnie- nie istnieje taka oferta

DonAlonso
#8 Zapaleniec#

Hej!
Zakupiłem zestaw z konsolą do gier i chcac mieć pewnosc, że sprzedajacy wysłał wszystko co było w opisie/ na zdjeciach chcialem wejsc w ofertę ale taka nie istnieje. Oferta jest w kupionych ale kliknięcie w ofertę i wywala:

"Nie znaleziono 😞

Strona, której szukasz, nie istnieje (błąd 404)"

Na dobra sprawe nie ma teraz zadnej podkładki co zostało zakupione poza informacją z tytułu. 
Do kogo sie z tym zgłosic? Gdzie mogę zobaczyc tą ofertę?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DonAlonso w zakładce Moje zakupy, w szczegółach danego zamówienia powinieneś mieć widok oferty z dnia, w którym go dokonałeś, więc tam możesz sprawdzić wszystkie informacje. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

DonAlonso
#8 Zapaleniec#

@_HolaOla_ Nie ma tam zdjec i opisu, który bedzie wazny przy weryfikacji zakupionego towaru jak juz pojawi się u mnie 🙂 a poza tym zaznaczyłem ze chodzi o Allego Lokalnie

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DonAlonso poprosiłam o sprawdzenie tej oferty na Allegro Lokalnie i jak tylko dostanę odpowiedź w Twojej sprawie, wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DonAlonso jeśli będziesz potrzebował całego opisu lub konkretnych szczegółów z tej oferty skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz kontaktowy i napisz co dokładnie Cię interesuje. Nasi pracownicy pomogą i udostępnią Ci informacje, których szukasz. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów