Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Moj problem polega na tym iz nie mam wplat zwrotowych przez allegro od sprzedajacych . Allegro to pod tym wzgledem jakies nieporozumienie. Zero kontaktu. Menu maja tak skonfigurowane, aby to nie szło ogarnąć. Prosze o jakas pomoc
Jak nie ma środków na koncie sprzedajacy(wypłacił), to zostaje mu zwrot na twoje konto bankowe. Jeżeli sprzedajacy nie zwrócił Ci środków w określonym czasie(max 14dni) otwórz dyskusję a zwróci a jak nie zwróci otrzymasz możliwość o ubieganie się rekompensaty od Allegro, dyskusja na zwykłym:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa a na AL:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
@LEW433 Allegro już się wycwaniło... czas zwrotu przez Allegro do 6 dni
A jak to Kupujący.... zwrot miałbyć na "wczoraj"
Jaki kraj takie...Allegro.
@LEW433 czytałeś komunikat ostatnio po kliknięciu "Zwróć wpłatę"?
Nie, a .....🤔
@szuszer podaj proszę numer zamówienia, za które nie otrzymałeś zwrotu wpłaty. Czy sprzedający dokonał zwrotu, ale bezpośrednio na Twoje konto, czy w ogle go nie otrzymałeś?
Nr aukcji. dc7f0e4c-2c8f-4809-b2a0-0d4332987204,oraz 1261229197. Zwroty i wplaty zostaly zrobione podobno na konto allegro.
@szuszer Jeśli chodzi o zwrot z oferty 12612291971, to sprzedający poprawnie zlecił go dla Ciebie w naszym systemie, więc jeśli nie znalazłaś środków na swoim koncie, napisz proszę zgłoszenie do nas przez ten formularz. Nasz pracownik wygeneruje dla Ciebie potwierdzenie, które będziesz mogła przedstawić w swoim banku, aby wyjaśnić tę sytuację.
Juz pisalem do was i dalej nic w tej sprawie nie wiadomo. Macie wszystkie te sytuacje gdzies. Powiniscie sie tym na biiezaco interesowac, a ja juz dwa tygodnie pisze do was i nic. Prosze o konkretne informacje, bo pewnie takich przypadkow jak moj jest duzo więcej
Na koncie bankowym nie mam wpłat
Muszą być .. pewnie bedzie aaaa tu ... oooo a ja nie wiedziałem
Kupujący, szukaj na tym koncie z którego opłacałeś zamówienie