Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem rejestrator wideo i koszt w zakupione to 463,52zł (i tyle zapłaciłem):
Po wejściu w tę ofertę cena jest inna niż kupiłem, wyższa:
Dlaczego?
Podzieliłeś to na większą ilość oprocentowanych rat??? Tylko podział na 2 jest bez odsetek...
Jak to nie to to tylko support/moderatorzy mogą sprawdzić.
Kupiłem przez Allegro Pay i wybrałem podział na 2 spłaty.
@tomczak_zz a jak kupowałeś to jaka była cena?
Może sprzedawca zwiększył.
Kupiłem po cenie niższej. I była jedna sztuka, cena wyższa jest w ofercie zakończonej:
@tomczak_zz podejrzewam ograniczenie zakupu do 1 szt w cenie promocyjnej na konto , kupiłeś 1 szt , kolejne możesz kupić w regularnej
Nie może kolejnych kupić w cenie regularnej. chciałam kupić dzisiaj 7 sztuk czegoś tam i w koszyku przy płatności wyskoczyło info o ograniczeniu i braku możliwości zakupu. Musiałam całkowicie zmienić ofertę na 0,20 zł drożej za sztukę...
Ciekawy trop, bardzo możliwe że tak jest. Dodam tylko, że była dostępna jedna sztuka, po moim zakupie aukcja ma już informację że jest zakończona i wtedy widzę na niej inną wyższą cenę. Na początku byłem trochę zdezorientowany ile rzeczywiście zapłaciłem.
@tomczak_zz @RaBarbar_ka @mdrogeria podejrzewam że ta niższa cena to - allegro cena ( cena z rabatem naliczonym przez allegro) natomiast po zakonczeniu aukcji system pokazuje cene w jakiej wystawił sprzedający
@tomczak_zz ta oferta została już zakończona.
Cena bazowa oferty to 495.00 zł, a cena promocyjna wynosiła 463.52 zł.
W systemie widzę, że kupiłeś produkt w cenie promocyjnej.
A co widzisz w pay? Bo do spłaty podobno ma cenę bazową.... @RaBarbar_ka
Cena jest korzystniejsza niższa niż na stronie z tym zakończonym ogłoszeniem, więc tutaj nie jestem w żaden sposób "pokrzywdzony". Zapłaciłem tyle ile się spodziewałem zapłacić - tu jest OK. Bardziej chodzi że nagle to ogłoszenie zakończone ma inną nową wyższą cenę. Nie ma to już znaczenia oczywiście bo nie można kupić po tej cenie, ale wygląda tak jakby promocyjna cena była "chowana". Przykładowo ktoś obserwował to ogłoszenie, ja kupiłem więc już widzi archiwalne ogłoszenia z wyższą ceną.
Tak zgadza się, czyli cena promocyjna po zakupie nie jest widoczna? Pytam bo jak wszedłem jeszcze raz zobaczyć tę aukcję po zakupie to byłem trochę zdezorientowany ile zapłaciłem bo cena była inna.
@tomczak_zz zweryfikuj zakup w zakładce Moje zakupy - tam znajdziesz szczegółowe informacje.
Tak sprawdziłem, na pierwszym screenie w pierwszym poście.
@tomczak_zz w tej ofercie allegro obniżyło cenę ze swojej puli , po zakończeniu cena wraca do ustalonej przez sprzedawcę .,
Aukcja była z jedną dostępną sztuką więc już nikt więcej nie kupi po tej niższej cenie, a każdy kto wejdzie w to ogłoszenie (bo np. obserwował) nie zobaczy promocyjnej ceny tylko droższą.
@tomczak_zz obniżki z puli allegro są uznaniowe , jest wysoko prawdopodobne ,że po wznowieniu oferty przez sprzedawcę allegro się dołoży ..