anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

chcę anulować zakup na Allegro lokalnie,nie wiem jak to zrobić ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:22791712
#7 Wielbiciel#
zrezygnowałam z zakupu płyty i chcę anulować transakcję lub odstapić od zakupu ,jeszcze nie dokonałam płatności. sprzedającym jest [edycja] Paweł Domagała - Wracaj DELUXE unikat! NIEDOSTĘPNY

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
pinsplash
#21 Demiurg#

@Client:22791712  Nie możesz. Ale możesz nie opłacać transakcji. Wtedy po 5 dniach będzie uważana za nie zawartą. Wkurzysz sprzedajacego.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
vidman
#7 Wielbiciel#

Problem z Allegro Lokalnie jest taki, że jak się chce zobaczyć dostępne formy płatności to system traktuje to jako rozpoczęcie zakupu. Osobiście właśnie sam się tak wpakowałem. Uważam że zakup powinien być zatwierdzony dopiero PO dokonaniu płatności. 

oznacz moderatorów
vonNogay
#17 Koryfeusz#

@vidman nie ma takiego problemu, coś jest nie tak u Ciebie w przeglądarce.

oznacz moderatorów
vidman
#7 Wielbiciel#

Bez względu na przeglądarkę, nie ma opcji anulowania.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Client:22791712  przy sprzedaży osoba prywatna - osoba prywatna nie da się anulować, za taką zabawę powinni na miesiąc blokować konto, nie podawaj danych osób RODO bo możesz mieć problemy, edytuj post i usuń jego imię i nazwisko 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Client:22791712 Na Al do zakupu dochodzi w momencie zapłaty, nie płacisz i nie ma zakupu.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@Client:22791712 Na Allegro Lokalnie nie musisz płacić. Tam zawiera się umowy warunkowe, a warunkiem jest zapłata. Po pięciu dniach bez wpłaty umowa jest rozwiązywana, a transakcja uznana za niebyłą.

oznacz moderatorów