Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę zapłacić kartą płatniczą, ale nie potwierdzać przez aplikację telefoniczną, tylko poprzez logowanie do banku. Tak, jak do niedawna.
Do niedawna przy placeniu na Allegro online karta platnicza bylem przekierowywany w celu potwierdzenia do mojego banku (PKO BP), a od dzis, kiedy dodalem moja nowa karte plytnicza, żąda sie ode mnie potwierdzenia poprzez aplikacje mobilna ipko, ktorej nie mam i miec nie chce. Chece nadal potwierdzac zakup i jego oplate logujac sie do banku. Jak to zrobic?
Tylko masz tak na ALL??? Może należałby zadać to pytanie w banku.
Zadzwonilem do banku. I rzeczywiscie chodzilo o to, ze nowe karty (PKO BP) musza -- zeby przekierowywanie do banku i placenie w ten sposob bylo mozliwe -- miec zaznaczona pozywywnie opcje "3D-Secure- 2" (co oznacza "Autoryzacja kodem SMS oraz PIN-em do karty", a nie tylko "3D-Secure-1" (co oznacza "autoryzacja z logowaniem"). ["Moje produkty" -> wybieramy karte -> "Szczegoly i zarzadzanie karta" -> "Uslugi" -> "3D-Secure-2" -> "zmien ustawienia"] Naprawde sie wkurzylem, bo jezeli moja karta sprzed miesiaca tak mogal, to dlaczego na nowej karcie nie zaznaczyli tego od razu identycznie. Ale sie udalo wyjasnic w miare szybko te kwestie. Dzieki za wskazowke