Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, co jesli kupilem produkt ale dalem zwrot towaru lecz przesyłka nie zostala jeszcze wysłana
nic , przyjdzie to zwrócisz , nie przyjdzie to nie zwrócisz .
a co na być wg. Ciebie.
Może adresatem tego pytania powinien być sprzedający?
Kiedys taka mialem sytuacje bo machnalem sie w adresie dostawy i od razu po zakupie anulowalem zakup (w sensie wykonalem zwrot bo chyba tak to wygladalo kiedys). Sprzedawca nie musial wysylac tego produktu zrobil tylko dokumenty korygujace i przeslal na prawidlowy adres w drugiej kolejnosci zamowiony produkt. O ile o to Tobie chodzilo. Tak czy siak trzeba czytac tez regulaminy odnosnie zwrotow.
@Zygert teraz jest inaczej . Zgłoszenie zwrotu nie obliguje sprzedawcy do przerwania procesu realizacji zamówienia czyli paczka może / nie musi / dotrzeć do adresata , a ten ma obowiązek zwrócić ją sprzedawcy . W przypadku anulowania jest inaczej , ale nie to jest tematem wątku .
Czyli najlepiej odstąpić od razu od umowy bez podania przyczyny na co ma każdy kupujący prawo o ile kupuje od firmy, a nie osoby prywatnej.
p.s.
mialo byc w odpowiedzi dla "mdrogeria", ale za szybko kliknalem i poprawic juz sie chyba tego nie da?
Poprostu sie dowiedziałem ze nie mają towaru na magazynie, nie wiem jakim cudem skoro byka możliwość zakupu , wiec dalem zwrot towaru
Niestety to powszechny dzisiaj manewr sprzedawcow. Sprzedaja cos czego nie maja na stanie (bo jest to na magazynie, a moglo sie sprzedac lub nie prowadza kontroli co jest na stanie u dystrybutora). Niestety jest to bardzo slabe bo wybierasz zakup danej rzeczy z informacja ze paczka bedzie wyslana dosc szybko, a okazuje sie ze pozniej czeka sie dluzej. Kiedys chyba bylo takie prawo, ze nie bylo mozna zamieszczac oferty, gdy wizycznie produkt nie znajdowal sie w sprzedazy (na stanie).
Dokaldnie tak zależało mi na czasie a tu lipa