anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić kiedy sprzedający nie chce oddać pieniedzy za produkt który zwróciłem a allegro?

SklepInstallcam
#7 Wielbiciel#

Co zrobić kiedy sprzedający nie chce oddać pieniedzy za produkt który zwróciłem, allegro nic z tego nie robi. 

Czy ktoś z was miał sytuacje taka ? teraz jestem stratny na towarze i na pieniądzach 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mdrogeria
#21 Demiurg#

@SklepInstallcam może podaj więcej szczegółów , czym sprzedawca motywuje odmowę zwrotu środków ?

oznacz moderatorów

SklepInstallcam
#7 Wielbiciel#

Sprzedający nie wie o co chodzi nie rozumie jaki zwrot ma wykonać do którego zamówienia jak napisałem mu jakie to zamówienie to nie odpisuje mi to na to 

oznacz moderatorów

SklepInstallcam
#7 Wielbiciel#

zakupiłem u sprzedającego towar po dostaniu paczki okazało się że nie wystawił faktury i brak karty gwarancji wiec otworzyłem dyskusje, doszedłem do wniosku że zwróce towar ponieważ nie mam gwarancji producenta a sprzedający nie chciał mi wysłać wiec zrobiłem zwrot towaru i nie otrzymałem pieniędzy 

Sprzedawca za bardzo mi nie odpisuje Niby allegro się kontaktowało żeby zrobił zwrot 

Proszę napisać co moge dalej zrobić z tym faktem ? 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@SklepInstallcam Na początek napisz coś więcej. Nie mamy szklanej kuli 🙂

oznacz moderatorów

SklepInstallcam
#7 Wielbiciel#

zakupiłem u sprzedającego towar po dostaniu paczki okazało się że nie wystawił faktury i brak karty gwarancji wiec otworzyłem dyskusje, doszedłem do wniosku że zwróce towar ponieważ nie mam gwarancji producenta a sprzedający nie chciał mi wysłać wiec zrobiłem zwrot towaru i nie otrzymałem pieniędzy 

oznacz moderatorów

SklepInstallcam
#7 Wielbiciel#

napisałem do allegro emaila w tej sprawie allegro napisało że poiformuje sprzedającego o zwrocie i cisza nic się dalej nie dzieje 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Zakup od firmy czy od prywatnej osoby i czy na allegro czy na allegro lokalnie plus link do oferty proszę podać 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@SklepInstallcam Sprzedający jak rozumiem był przedsiębiorcom tak? Jak dokonałeś zwrotu? Wysłałeś na poprawny adres?

oznacz moderatorów

SklepInstallcam
#7 Wielbiciel#

Tak wysłałem przez Allegro 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@SklepInstallcam jeśli chodzi o zamówienie nr 08ace380-820c-11ed-bf61-a18bf37f0355 to sprzedający wypowiedział się w dyskusji, a także poinformowaliśmy Cię, abyś napisał do nas ponownie w sprawie nr 30502504, jeśli do jutra do godziny 15:00 sprawa nie zostanie rozwiązana przez sprzedającego. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów