anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cześć, czy jeżeli zamknąłem już zamówienie, a chciałbym coś do niego dodać to jest taka możliwość?

Client:82522826
#1 Nowicjusz#

Chodzi o to że zapłaciłem już za zamówienie i jest ono w trakcie realizacji tylko po kilku minutach zobaczyłem że chciałbym jeszcze coś dodać od innego sprzedawcy. Czy jest taka możliwość?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:82522826 Możesz skontaktować się ze sprzedawcą i jest opcja dopłać(max30zł). Wchodzisz w Moje zakupy i tam masz taką opcję.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@LEW433 Opcja "dopłać" nie dotyczy innego sprzedawcy, o co pyta autor wątku, tylko tego samego sprzedawcy.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:82522826 Jeśli już zapłaciłeś, niczego nie dodasz. Musisz dokonać nowego zakupu i znowu zapłacić.

Jest jedna możliwość, ale dosyć kłopotliwa. Możesz anulować płatność, pieniądze wrócą do Ciebie po około 3 dniach. Potem kupujesz drugi przedmiot od innego sprzedawcy, ale nie płacisz po przekierowaniu do banku, następnie wchodzisz w zakładkę Kupione, anulujesz rozpoczętą płatność, potem po lewej stronie zaznaczasz obydwa nieopłacone przedmioty i na samym dole klikasz Zapłać.

Lepiej jednak będzie, gdy niczego nie anulujesz, tylko dokupisz drugi przedmiot i ponownie zapłacisz.

oznacz moderatorów